CEC Bank taxele si impozitele locale

Plateste taxele si impozitele locale direct de pe telefonul mobil cu CEC Bank

Simplu, rapid si in siguranta.Daca esti client CEC Bank persoana fizica si ai deja serviciul CEC Bank Mobile Banking iti poti plati taxele si impozitele pentru terenuri, cladiri si autoturisme direct din aplicatie. Dupa integrarea cu ghiseul.ro, sumele datorate sunt afisate si pot fi platite cu doar cateva click-uri, chiar daca nu ai fost deja inrolat in ghiseul.ro. Fara niciun comision suplimentar.

Si cum recent s-a aprobat prelungirea perioadei pana la care administratiile locale acorda bonificatii la plata taxelor si impozitelor, daca iti vei achita datoriile catre stat pana pe 30 iunie 2020, te vei putea bucura si de reducerea de pana la 10% a sumelor de plata.

Ce trebuie sa faci daca ai deja serviciul CEC Bank Mobile Banking?

Pentru activarea noii functionalitati, trebuie doar sa-ti actualizezi aplicatia CEC Bank Mobile Banking din App Store sau din Google Play.

Dar daca nu esti client CEC Bank?

Pentru a beneficia de oportunitatea de mai sus, dar si de multe alte beneficii poti sa devii online client CEC Bank. Ai nevoie de un PC/laptop sau un telefon mobil care sa fie conectat la o retea de internet sau de wi-fi. Intra pe www.cec.ro, sectiunea CEC_IN, urmeaza cativa pasi simpli si vei primi imediat Pachetul Bun Venit! destinat persoanelor fizice. Acesta contine cont curent in lei, card de debit Visa in lei si serviciul Mobile Banking.

Beneficiile CEC Bank Mobile Banking

Dincolo de posibilitatea de a plati online taxele si impozitele locale, serviciul CEC Bank Mobile Banking iti ofera multe alte facilitati: deschidere de conturi in valuta, transferuri intre conturile proprii, plati in lei si in valuta, inclusiv plata facturilor de utilitati direct prin scanarea codului de bare, schimburi valutare la curs avantajos, constituire de depozite in lei si valuta. Pentru depozitele in lei vei beneficia de un bonus de dobanda incepand cu 0,10%. Nu vei avea comisione la platile catre alte conturi CEC Bank si vei beneficia de comisoane reduse cu 60% fata de tariful standard la toate transferurirle interbancare. In plus, vei avea acces usor la rapoarte: extrase de cont, istoric operatiuni, vizualizare solduri, situatie financiara, etc.

Pentru detalii si informatii suplimentare poti scrie oricand pe pagina de Facebook a CEC BANK sau pe contul Instagram.