DO IT yourself education

Desigur, va intrebati ce este Do It Yourself Education (DIY Education), nu-i asa?

Ei bine, este un program GRATUIT de educatie antreprenoriala pentru copii! Nu ezitati sa cititi pana la sfarsit! Este o investitie minima de timp pe care o faceti pentru copilul vostru!

Nu de putine ori am auzit “Copilul meu se plictiseste acasa!”

V-ati dori sa faceti activitati placute si educative cu el, dar propriile activitati profesionale va acopera atat de mult timp incat nu apucati sa cautati resurse de sprijin adecvate in marea de informatii?

Prietenii de la KEN Academy ne vin in intampinare cu acest program gratuit Do It Yourself Education, ce ofera familiei (copil & adult), o activitate utila pentru viitor si, totodata, distractiva.

Am pornit de la intrebarea ce este DIY Education? Ei bine, este un instrument de invatare pentru copii si parinti, ce poate fi folosit ca un punct de pornire in explorarea educatiei antreprenoriale.

Informatia oferita de KEN Academy este organizata in doua categorii:

1. ABILITATI ANTREPRENORIALE Fii antreprenorul propriei tale vieti!
Este vorba despre un set de abilitati antreprenoriale cheie care ne vor ajuta copilul in viata, in relatiile personale / scolare.

2. BUSINESS Accepta provocarea si construieste-ti o afacere!
In cazul in care copilul are inclinatii antreprenoriale si viseaza sa-si faca o afacere sau macar un mic stand de limonada, atunci, descoperiti aici pasii principali pe care trebuie sa ii urmeze.

CUM INVATAM?

Procesul de invatare al copilului nu se rezuma doar la citit sau vizionat un film educational.
Este mult mai complex, iar experienta este cea care face diferenta!

KEN Academy ne prezinta o schema care surprinde mai bine statiile principale prin care trebuie sa treaca un copil, astfel incat sa aiba loc invatarea.

experienta

Sa descoperim cum este structurat programul

Programul DIY Education cuprinde:

• O serie de resurse (filme / infografice) atent selectate, adecvate si utile copiilor;
• Un set de intrebari concepute de trainerii KEN Academy pentru etapa de reflectie, ce va vor ajuta sa aprofundati intr-o conversatie cu copilul subiectul expus in fim / infographic;
• Un exercitiu / o activitate pe care sa o faca copilul, astfel incat sa aiba si partea de practica (componenta experientiala este cea care fixeaza informatia).

Cand apar episoadele?

In fiecare saptamana, prietenii de la KEN Academy incarca pe site cate un episod nou din fiecare categorie, astfel incat sa puteti continua educatia exact atunci cand vreti si simtiti, fara limita de timp.

O saptamana va va acorda suficient timp, Dvs si copilului, pentru a povesti despre subiectul ales si a face provocarea saptamanii.

• Ziua de marti este dedicata Abilitatilor Antreprenoriale si
• Ziua de vineri este alocata categoriei Business.

Puteti face ambele activitati cu copilul sau puteti alege pe cea care se potriveste mai bine. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in categoria dorita si veti gasi acolo toate episoadele.

Reveniti saptamanal pentru informatii si exercitii noi!

Cursul de abilitati antreprenoriale

Nu uitati ca, abilitatile antreprenoriale sunt cele care faciliteaza depasirea situatiilor de criza precum cea pe care o traim impreuna astazi!

Multumim celor de la KEN Academy pentru aceste informatii utile celor mici si parintilor acestora!