blaturi kuma 3

Blaturile de bucatarie KUMA si designul unic scandinav care inseamna suprafete continue intre chiuveta de bucatarie si blat se monteaza in bucatarii moderne cu design minimalist atragand atentia asupra unor spatii de lucru ample cu forme exclusiviste.
KUMA propune un nou stil de viata, la o calitate exceptionala, un design mai putin “complicat” sau incarcat, caracterizandu-se prin linii elegante, simple, curate – “Less is more”.

Schimbarile din ultimii ani privind compartimentarea / structurarea locuintelor au fost favorabile alocarii unor spatii mai ample, chiar generoase pentru bucatarii. S-a trecut de la bucataria inchisa catre spatiu deschis intre bucatarie – dining – living, rezultand un spatiu multifunctional: locul in care se prepara si serveste masa, dar si spatiu de socializare sau relaxare impreuna cu familia ori prietenii.

blaturi kuma 4

Filozofia KUMA consta in prezentarea unui blat bucatarie personalizat cu un design deosebit focalizand toata atentia asupra materialelor unice, dure, create de natura: granitul, pietrele mixate cu scoici sidefate, quartzuri naturale, care dau fascinatia interactiunii intre contraste.

Admirati Conceptul, iar KUMA va da aceasta posibilitate

blaturi kuma 2

Aceasta diversitate de materiale naturale care intra in compozitia blaturilor KUMA dau un plus de eleganta si robustete.
In functie de arhitectura interioara a spatiului, KUMA ofera o gama variata de tipuri de bucatarii: clasice, moderne, minimaliste sau futuriste.

Ca un scurt istoric in trendul coloristic al bucatariilor, in anii `70 culorile dominante erau auriul, verdele, caramiziul. Urmatorii zece ani au adus o schimbare a paletei coloristice, ele devenind mai stralucitoare pentru ca in ultimul deceniu designerii sa prefere nuantele de ametist, teracota sau cobalt.

In prezent, sunt la moda materialele tehno cu irizatii metalice din grasolit KUMA, materiale cu sticla sau materialele din granituri mat satinate care pot intregi tematica bucatariei.

De aceea, gama de materiale naturale si combinatiile coloristice propuse de KUMA sunt in tonalitate cu trendul designerilor, in fiecare an fiind introduse noi modele, noi nuante de granit si noi materiale naturale. Anul aceasta va prezentam nuantele noi de quartz natural din portofoliul KUMA.

blaturi kuma 1

KUMA incearca sa insufle prin conceptele sale un nou mod de viata incercand sa puna accent in egala masura pentru functionalitate, estetica diversificata, dar si o reflexie a personalitatii, prin materializarea imaginatiei in cele mai variate forme.
Pragmatismul nordic danez a dus la dezvoltarea acestei tehnologii in obtinerea de produse calitative, unice prin Conceptul KUMA Bucatarie Special, imbinandu-se armonios cu latinismul nostru in crearea de forme exclusiviste, latura creationala a arhitectilor romani fiind foarte cunoscuta. Adresabilitatea este catre un client modern, cu viziune, pentru care confortul si functionalitatea sunt mai mult decat simple cuvinte.

Be different, Choose Design, Choose KUMA !