vacanta

Chiar daca vara se apropie cu pasi repezi de sfarsit, urmeaza o toamna frumoasa in care puteti evada cateva zile si puteti avea o bine meritata vacanta.

Dar, trebuie sa tineti cont de anumite aspecte si sa pregatiti masina din timp.

Nu uitati de scaunele auto care sunt indispensabile. Impreuna cu prieteneii de la wwww.amnascutacolo.ro va recomandam sa alegeti un model adecvat varstei, confortului dar mai ales sigurantei copilului Dvs.

Tineti cont si de modelul masinii, de exemplu scaunele cu Isofix nu sunt potrivite pentru orice model auto, necesitand o instalatie speciala cu care masina trebuie sa fie dotata. Dar sunt cele mai indicate pentru siguranta copilului.

Trebuie sa accesorizati masina si cu parasolare. In timpul calatoriei micutul poate adoarmi in scaunel, neputandu-se proteja impotriva razelor solare deranjante. Puteti alege modele de parasolare simple sau speciale pentru copii cu personaje din desene animate.

Indiferent de ce alegeti, aveti grija ca toate produsele sa fie de calitate, pentru ca numai asa isi vor indeplini cu succes rolul si vor rezista in timp.

Daca mergeti in vacanta cu un bebelus de cateva luni, este necesar sa aveti si o lada frigorifica. De ce? Pentru ca puteti pastra laptele, iar daca a inceput deja diversificarea fructele si legumele vor rezista foarte bine la o temperatura racoroasa pe toata perioada vacantei.

Sursa: www.amnascutacolo.ro