coasta de azur

Va doriti o vacanta pe Coasta de Azur? O puteti avea cu putina inspiratie si o buna planificare anterioara.
Chiar daca aveti un buget redus, puteți avea parte de o experienta reusita, fie ca aveti in vedere un city break sau un sejur extins.

Daca va intrebati cum ajungeti pe Coasta de Azur, www.directbooking.ro ne raspunde cu placere la aceasta intrebare?
Cea mai simpla si mai scurta cale este, desigur cu avionul. Pe langa operatorul de linie TAROM, care va pune la dispozitie diverse oferte cu anticipatie, si compania low-cost BLUE AIR opereaza curse Bucuresti-Nisa la preturi competitive (daca va rezervati din timp, pretul unei calatorii dus-intors poate concura cu o calatorie cu trenul in Romania).
Din Nisa, posibilitatile de a ajunge la destinatia dorita pe intreg teritoriul Provence-Alpes-Côte d’Azur sunt variate si deloc costisitoare, deoarece reteaua regionala de transport in comun pune la dispozitie tarife reduse pentru tranzitarea provinciei.

Cei de la www.directbooking.ro ne-au raspuns si la intrebarea: unde ne cazam pe Coasta de Azur?
Chiar daca aveti un buget redus sau doriti sa explorati cat mai mult riviera franceza, este recomandat sa alegeti o unitate de cazare in metropola Nisa. Este o veche asezare franceza, cu multiple influente grecesti inca din Antichitate, aici imbinandu-se perfect aerul de vacanta cu accentele urbane ale unei comunitati agitate. Cele două fatete ale Nisei sunt insa bine delimitate, turistii gasindu-si cu usurinta locul printre locuitori, intr-un soi de armonie perpetua.
Daca sunteti in cautarea unei experiente burgheze de relaxare, in cautarea de peisaje unice, menite sa va taie rasuflarea, atunci mergeti in spectaculoasele orase de-a lungul rivierei franceze, de la Monte Carlo pana dincolo de Cannes.
In lung si in lat, Coasta de Azur ofera optiuni variate de cazare, de la hoteluri de una si doua stele, cu facilități de self-catering, pana la resorturi exclusiviste, ce ofera facilități de cinci stele.

Date fiind toate aceste caracteristici de accesibilitate pentru orice buzunar, Coasta de Azur ofera un amalgam de experiente noi cu fiecare vizita, oferind resurse inepuizabile de relaxare si distractie.

www.directbooking.ro va ofera variante de cazare pentru toate buzunarele si evident si sfaturi utile!

Sursa (foto): www.directbooking.ro