Ingrediente:

• patrunjel;
• rosii;
• ceapa rosie;
• quinoa;
• ulei de masline extravirgin;
• zeama de lamaie;
• sare;
• piper.

Mod de preparare:

Tocati foarte fin patrunjelul, ceapa rosie o taiati solzisori si rosiile (fara miez) cubulete. Semintele de quinoa le lasati la hidratat 2 – 4 ore.
Amestecati intr-un bol patrunjelul tocat marunt, rosiile, ceapa si semintele de quinoa.
Asezonati cu ulei de masline, zeama de lamaine, sare si piper.

Este o salata foarte delicioasa si plina de sanatate pentru ca patrunjelul este foarte bogat in vitamine, provitamine, minerale, magneziu, calciu, fosfor, potasiu, aminoacizi si clorofila.

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta buna! 


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBruschete cu rosii
Articolul următorCafea verde marca VEDDA