Banner Maxima

Chiar si cu ani de experienta in utilizarea masinii de spalat, rezultatele nu sunt tot timpul pe masura asteptarilor noastre. Dar cu ajutorul noilor detergent si a unei informari corecte, lucrurile se pot schimba printr-o simpla apasare de buton.

Spalatul rufelor este unul dintre acele lucruri pe care nu le putem ignora. De multe ori, trebuiedepus eeforturi enorme pentru a face fata ritmului pe care acesta il cere. Pentru unii dintre noi poate fi chiar o activitate plictisitoare. Dar ati putea fi surprinsi sa aflati ca exista diverse moduri de a spala rufele mai rapid, mai bine, mai inteligent. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci acest articol este pentru voi.

Curatarea si intretinerea masinii de spalat se face intre fiecare 3 si 6 luni. Calcarul, grasimile si murdaria se acumuleaza in masina de spalat, insa o intretinere regulata o va impiedica sa se strice. Pentru o curatare rapida, masina se seteaza la un program normal cu o temperature ridicata. Se adauga o ceasca de otet si se apasa butonul de pornire. Asigurati-va ca lasati usa deschisa dupa fiecare spalare, pentru a preveni calcarul si mucegaiul.

Alegerea corecta a temperaturii constituie un factor important in obtinere ar ezultatelor dorite: pentru hainele delicate sau cele care se sifoneaza usor se va folosi apa rece, pentru hainele murdare se va folosi apa calda, iar lenjeria de pat, prosoapele si hainele foarte murdare vor fi spalate cu apa fierbinte.

 

sano rufe

Folositi doua cosuri pentru rufe: unul pentru cele colorate, unul pentru cele albe, pentru a salva timp folosit in procesul de sortare din ziua spalarii si a preveni colorarea lenjeriei albe. Daca intampinati dificultati in a citi simbolurile de pe etichetele cu instructiunile de ingrijire ale hainelor, puteti printa un tabel cu acestea – pe care sa il pastrati in apropierea masinii de spalat.

Pastrati soseteleimpreuna punandu-le intr-un saculet de plasa atunci cand sunt spalate. Astfel nu le veti mai rataci perechile si le veti impacheta mult mai usor.
Uscati hainele mai rapid adaugand un prosop uscat in uscatorul de rufe. Acesta va absorbi umezeala si va reduce timpul de uscare.

Actionati rapid asupra petelor. Cu cat interveniti mai rapid asupra petelor, cu atat cresc sansele de a le indeparta. Un sfat util: folositi o picatura de detergent de vase in cazul petelor uleioase (ulei, grasime, vopselurisau ketchup), pe care sa o puneti peste pata si lasati masina de spalat sa se ocupe de restul.

Puteti preveni sifonarea hainelor impaturindu-le imediat dupa ce le scoateti din uscator. In acest fel, rufele nu doar ca nu vor face cute, dar isi vor pastra delicatetea si mirosul proaspat de dupa spalat.

Alegeti produsele corecte pentru spalat hainele. Cu totii tinem la hainele noastre si am vrea sa le pastram aspectul „de nou” pentru cat mai mult timp posibil. Pentru rezultate cat mai bune, incercati detergentul Sano Maxima, disponibil atat in varianta pudra cat si gel, bazate pe o tehnologie avansata care combina o curatare puternica cu un parfum intens. O combinative unica de enzime, oxygen active si detergent pentru indepartarea puternica a petelor, cu tehnologia Microcapsules Lock, pentru o eliberare lenta a unui parfum de lunga durata.

Sano Maxima detergent pudra 2Kg

 

Pentru hainele celor mici, puteti incerca detergentul de rufe Sano Maxima Baby, testat hipoalergenic si dermatologic. Cu un parfum cu o prospetime delicata, este testat si dovedit efficient in indepartarea petelor comune, cum ar fi petele de iarba, piure de fructe si terci de ovaz/legume.

Noul detergent de rufe Sano Maxima Baby