VA RUGAM CITITI URMATOARELE. DACA FOLOSITI ACEST WEBSITE, SUNTETI DE ACORD SI ACCEPTATI CONDITIILE DE UTILIZARE SCRISE MAI JOS. VA RUGAM SA REVENITI DIN CAND IN CAND PE ACEASTA PAGINA PENTRU CA NE REZERVAM DREPTUL DE A MODIFICA SAU FACE SCHIMBARI LA ACESTE CONDITII DE UTILIZARE, PROGRAME, PROGRAMARI SI CONTINUTUL ACESTUI WEBSITE FARA NOTIFICARE. DE FIECARE DATA CAND FOLOSITI ACEST WEBSITE SUNTETI DE ACORD CU, SI ACCEPTATI CONDITIILE CURENTE DE UTILIZARE.

Compania S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de compania S.C. HOME WORLD S.R.L.

Intregul continut al acestui site LaBucatarie (www.labucatarie.ro) (texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date ) este proprietatea S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) si a partenerilor / clientilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate ca urmare a promovarii lor pe acest site.

Acest site LaBucatarie (www.labucatarie.ro) si materialele aferente sunt oferite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) nu ofera nicio garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc.

S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mailul trimis de la LaBucatarie (www.labucatarie.ro) sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare dar va asigura ca face tot posibilul sa pastreze securitatea datelor.

S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro), proprietarul site-ului LaBucatarie (www.labucatarie.ro), se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii / partenerii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.

S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul newsletter-ului LaBucatarie (www.labucatarie.ro), fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare la Newsletter poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a site-ului LaBucatarie (www.labucatarie.ro) folosind mecanismul de dezabonare sau trimitind un e-mail prin pagina de Contact.

Unele fotografii au caracter orientativ, fiind materiale publicitare.

S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor prezentate la rubrica de Info Shopping. Toate informatiile afisate la aceasta rubrica vin din partea clientilor / partenerilor site-ului LaBucatarie (www.labucatarie.ro). Din acest motiv compania S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) nu isi asuma raspunderea pentru acele informatii care vin direct de la client / partener asa cum sunt ele prezentate pe site sau pe pagina de FB a site-ului.

Promotii / Concursuri

Compania S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) isi stabilieste singura sau in colaborare cu partenerii sai regulamentele promotiilor / concursurilor pe care le desfasoara atat pe site cat si pe pagina de FB. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta numai prin intermediul site-ului propriu sau a paginii de FB. De asemenea promotiile se aplica doar produselor care sunt inregistrate de catre partener in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor promovate la promotie de catre partenerii sai in rubrica de Info Shopping a site-ului LaBucatarie (www.labucatarie.ro) sau pe pagina de FB a acestuia.

Compania S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) si clientii / partenerii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile, informatii primite de la acestia.

Folosirea cu Buna Credinta a Site-ului LaBucatarie (www.labucatarie.ro)

Este interzisa folosirea site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material cu caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului.

S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul LaBucatarie (www.labucatarie.ro) si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.

In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Exonerarea de Raspundere

Site-ul LaBucatarie (www.labucatarie.ro) nu este raspunzator pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. S.C. HOME WORLD S.R.L. – LaBucatarie (www.labucatarie.ro) nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.