Cafea verde

Ingrediente: boabe de cafea verde 100% (originare din India).

Mod de preparare: se toarna 250 ml apa clocotita peste 1 lingurita de cafea, se lasa la fiert inca 1- 2 minute. Se consuma fierbinte sau calduta.

Mod de utilizare: 2-3 cani/ zi, ultima inainte de orele 17.

Efecte/ Actiuni: Supliment alimentar. Sustine metabolismul, contribuie la mentinerea starii de bine si a confortului fizic si mental. Ajuta la protejarea organismului impotriva actiunii radicalilor liberi.

Cafea verde cu ghimbir

Ingrediente: boabe de cafea verde 97%, radacini de ghimbir 3%.

Mod de preparare: se toarna 250 ml apa clocotita peste 1 lingurita de cafea, se lasa la fiert inca 1- 2 minute. Se consuma fierbinte sau calduta.

Mod de utilizare: 2-3 cani/ zi, ultima inainte de orele 17.

Efecte/ Actiuni: Supliment alimentar. Sustine metabolismul, contribuie la mentinerea starii de bine si a confortului fizic si mental. Ajuta la protejarea organismului impotriva actiunii radicalilor liberi. Contribuie la functionarea normal a sistemului digestiv.

http://www.vedda.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/KalpoRomania

Autor: Simona Trifu – Marketing Manager www.landoftea.ro