Noodlz 1

Ingrediente delicioase, combinatii culinare inedite, distractie, multe surprize si oferte – acestea au fost coordonatele unei noi aventuri culinare oferite galatenilor de catre NOODLZ Romania, prin deschiderea celui de-al doilea restaurant NOODLZ in Shopping City Galați, pe 30 Noiembrie.

Fanii preparatelor asiatice au fost intampinati intr-un design efervescent, cu acelasi mix cromatic modern intre portocoliu si turcoaz, avand in fata savuroasa provocare NOODLZ: sa isi creeze propria cutie cu o combinatie irezistibila de orez sau noodles si topping-ul preferat, ales dintr-o gama larga de ingrediente fresh.

Noodlz 2 In primele zile de la deschidere, iubitorii preparatelor cu un twist din bucataria asiatica sunt asteptati in noul restaurant cu specific fast-food din Galati cu o multime de surprize si oferte, care le ofera sansa sa se bucure la maximum de savuroasele combinatii culinare NOODLZ.

Bao, acea painica asiatica, absolut delicioasa si extrem de pufoasa, continua sa fie unul dintre produsele favorite si este disponibil in cele trei variante consacrate: Bao pui crocant, Bao pui shanghai, Bao creveti.

Chooz your adventure

#youchooz #wecook este conceptul NOODLZ care ii poarta pe toti gurmanzii in cea mai extraordinara aventura culinara si ii provoaca sa se lase purtati de inspiratie in crearea mixului preferat – noodles sau orez, topping, mix de legume si sosul favorit care desavarseste fiecare preparat.

Vino in zona food court din Shopping City Galati si descopera intregul meniu Noodlz!