email de sighisoara 2

Pornind de la aceasta intrebare, am stat de vorba cu cei de la Email de Sighisoara pentru a afla cateva curiozitati despre cat de sanatoase sunt vasele in care gatim in viata de zi cu zi si ce-ar trebui sa stim astfel incat sa facem alegerea corecta.

Astfel, am aflat ca:

Vasele in care gatim interactioneaza cu mancarea, unele introducand metale grele in compozitia mancarii.

email de sighisoara 1

Am aflat ca vasele de email sunt dintr-o sticla inodora, incolora, antibacteriana, usor de curatat si este considerat a fi unul dintre materialele cele mai sigure pentru gatit, daca respecta anumite conditii.

Pentru a gati sanatos, alegeti vasele premium Email de Sighisoara care respecta cele mai stricte conditii de siguranta alimentara.

Stiati ca Standardul European pentru Siguranta Alimentara in ceea ce priveste produsele de email urmareste si reglementeaza limitele a 16 metale grele care se transfera in mod curent in mancare, iar in Romania se urmaresc doar 3 dintre acestea?

email de sighisoara 3

Pentru a se asigura ca oxizii de metal nu impacteaza negativ sanatatea oamenilor, Uniunea Europeana a emis in anul 2018 un standard de calitate in ceea ce priveste vasele de email. In momentul de fata, in Romania sunt reglementate doar 3 dintre aceste metale.

Va recomandam sa alegeti vasele Email de Sighisoara; ei au luat decizia sa se alinieze la cel mai inalt standard de calitate in ceea ce priveste siguranta alimentara.

Cine este Email de Sighisoara? Este producatorul autohton care pune pe piata din Romania produse care respecta cu strictete standardul mentionat anterior, incadrandu-se mult sub limita admisa (la jumatate din markeri fiind la 3% din limita permisa)?

email de sighisoara 4

In luna august a anului trecut (2020) cei de la Email de Sighisoara au efectuat un studiu impreuna cu Laboratorul pentru Siguranta Alimentara WESSLING (Germania), in urma caruia s-a atestat calitatea retetei de email PREMIUM folosita de catre ei.

Pornind de la ideea de sanatate si in acelasi timp bun gust, Email de Sighisoara a mai efectuat un studiu, de adta aceasta, in legatura cu gustul preparatelor gatite in vase din diferite metale (gatite identic, cu aceleasi ingrediente), dar cu rezultate diferite.

email de sighisoara 5

Astfel, in septembrie anul trecut (2020) s-a efectuat un alt studiu impreuna cu Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare, din care a rezultat faptul ca aceleasi ingrediente, in aceeasi cantitate, gatite identic DAR in vase din diferite metale duc la rezultate diferite.

Nu doar gustul ci si culoarea difera. Mancarea gatita in emailul premium produs in Sighisoara are cu 18% mai putini acizi grasi saturati (rai) si cu 7% mai multi acizi grasi monosaturati (buni).

Alegeti cu incredere produsele Email de Sighisoara!

Aceste informatii ne-au fost oferite de catre cei de la

logo email de sighisoara