kuma 4

In proiectele din Romania piesa de rezistenta in spatiile publice o reprezinta lavoarele Kuma, piesa ce aduce in peisaj design-ul Nordic, minimalist. Este un element de design creativ in Romania cu tehnologie nordica, dar si cu mentalitatea Nordica in ceea ce priveste procesul de ofertare, fabricatie si servicii post vanzare.

Cel mai important element al unei bai de utilitate publica este lavoarul, asupra acestuia fiind focalizata intreaga atentie. Un context in care forma si functia se intalnesc intr-un produs esential, care ne poate bucura zi de zi. Aceasta este filozofia cu care sunt proiectate lavoarele KUMA.

kuma 2

Conceptele pentru baie KUMA sunt o prezenta iconica, care se remarca prin volumele continute si grosimile subtile care le confera caracteristici practice si functionale. O micro-arhitectura cu particularitati ce subliniaza caracterul exclusivitatii si al inovatiei. Formele si volume moderne sunt combinate pentru un concept final nu doar atragator din punct de vedere estetic, ci si extrem de practic, pentru a indeplini o serie de cerinte variate si foarte exigente, baia fiind o carte de vizita a spatiilor publice.

kuma 1

Conceptele KUMA au o viziune nordica, moderna, a ceea ce inseamna o baie de utilitate publica, un stil de design actual, foarte apreciat. Simtul practic si usurinta in utilizare, includ si intretinerea, acestea fiind esentiale pentru conceptele de bai publice. Igiena este si ea esentiala, cu atat mai mult cand este vorba despre o clinica sau o scoala. De aceea, unul dintre atuurile KUMA este acela ca lavoarul si blatul sunt turnate in suprafata continua prevenind acumularea de murdarie si facilitand curatarea. De asemenea, KUMA are posibilitatea de a turna continuu 2 sau mai multe boluri pe acelasi blat, aspect esential in spatiile publice.

kuma 3

Pe piata romaneasca, majoritatea produselor KUMA sunt destinate in proportie de 70% proiectelor de amenajari, iar 30% sunt destinate retail-ului. Printre principalele proiecte care au ales brand-ul KUMA in Romania se numara lanturile hoteliere de 4 si 5 stele, mall-urile, complexele rezidentiale si de birouri, stadioanele, terminalul nou din cadrul Aeroportului Otopeni, etc.

KUMA-PARTENER de incredere pentru piata proiectelor din Romania

La nivel de grup, KUMA a luat decizia strategica pentru piata proiectelor, de a fi proactiva in crearea preferintei pentru produsele KUMA la toate nivelurile lantului valoric. Acest lucru se materializeaza prin dialogul direct cu firmele de arhitectura, prin participarea la targuri si evenimente de profil si prin parteneriate cu distribuitorii care nu permit oferirea unor produse similare, de calitate inferioara.

Pentru toti cei care isi doresc un design diferit, un concept personalizat, KUMA este partenerul ideal care se asigura ca toate visele si ideile de amenajare vor fi transformate in realitate.

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA!