Olympus Ceai de la munte

Unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania si lider al pietei de sucuri proaspete, Olympus aduce pe piata o noua gama de produse din ingrediente 100% naturale, create din plante de ceai culese din muntii Greciei. Noul produs, Olympus Ceai de la munte, este singurul ceai rece cu ingrediente 100% naturale de pe piata locala, realizat din plante de ceai Sideritis, fara zahar adaugat, fara aditivi si fara cafeina.

Gustul autentic al Greciei

Noul produs are o aroma fina si discreta ce va poarta in universul grecesc si va indeamna sa redescoperiti frumusetea naturaletii si gustul racoritor. Astfel, aveti o alternativa usoara si delicioasa a racoritoarelor, ceaiul rece fiind perfect in orice moment al zilei. Ingredientele naturale imbogatesc intreaga experienta a gustului si fac ca fiecare moment de consum sa fie desavarsit si unic.

Descoperiti cinci arome, cinci motive in plus de bucurie

Fie ca alegeti aromele clasice racoritoare, precum menta sau lamaia sau vreti sa experimentati ceva nou, cum ar fi rodia dulce-acrisoara, piersica bogat aromata sau gustul unic al fructului aronia, cele cinci arome ale noului produs Olympus va vor cuceri pe loc.

Ceaiul rece este perfect in orice moment

Avand doar ingrediente naturale in compozitie, Ceaiul de la munte poate fi consumat in orice moment al zilei, la micul dejun, la birou, acasa sau in oras, cu prietenii, reprezentand o alegere sanatoasa, delicioasa si fresh.

„Decizia de a introduce o noua gama de bauturi in portofoliul Olympus a venit natural, ca urmare a strategiei de dezvoltare pe termen lung a companiei, prin diversificarea portofoliului de produse. Am identificat o oportunitate in piata si, ulterior, am transformat-o in provocarea de a crea un ceai realizat doar din ingrediente naturale, o alternativa gustoasa a bauturilor racoritoare. Ne mandrim sa prezentam publicului larg Olympus Ceai de la munte si sa oferim consumatorilor gustul autentic al ceaiului proaspat infuzat”, a declarat Madalina Toma, Marketing Manager Olympus.

Ceaiul rece Olympus contribuie la mentinerea unui echilibru si a unei hidratari corespunzatoare a organismului. Creat pentru cei care cauta o alternativa naturala a racoritoarelor, Ceaiul de la munte este alegerea perfecta pentru ca fiecare moment de consum sa devina unul de rasfat.

Noul Ceai de la munte este disponibil in marile lanturi de magazine din toata tara, in cinci sortimente cu arome inconfundabile.

Pentru mai multe informatii, accesati www.olympusdairy.ro si https: //www.facebook.com/OlympusDairy/.