Mixit14Ani tuburi

Mixit sarbatoreste 14 ani de la infiintare si lanseaza editia limitata „Colectia Artistilor”. Compania ceha, cunoscuta pentru amestecurile sale sanatoase de cereale si snack-uri, a colaborat cu tineri artisti talentați pentru a crea trei tuburi unice, inspirate din momente placute din copilarie, natura, valorile si traditiile Mixit, combinand astfel gustul delicios cu beneficiile nutritionale.

Primul tub, „Animale din padure”, este realizat de Magdalena Konečná, fiind primul tub Mixit pictat cu acuarele. Magdalena, a fost inspirata de frumusetea padurii, a animalelor, a florilor de camp si a ingredientelor din portofoliul Mixit. Ea, si-a dorit ca designul sa ramana actual si captivant.

Tubul „Petrecerea pisicilor”, creat de Markéta Šmalcová, reflecta pasiunea acesteia pentru ilustratia digitala si pentru cartile  pentru copii. Inspirata de varietatea de fructe si nuci Mixit, Markéta a realizat un design plin de culoare si veselie.

Cel de-al treilea tub, „Pajistea de vara”, realizat de Dominika Nováková, evoca amintiri de la bunica. Dominika a inclus elemente naturale precum flori inflorite, fructe, ceva din padure si casute din povesti, aducand un sentiment de nostalgie si prospetime. Din creatia ei nu lipsesc capsunile, floarea de cicoare si fructul pasiunii.

Toate cele trei tuburi contin un mix delicios si sanatos de granola, mini fursecuri crocante, caju, migdale si fructe liofilizate: capsuni si fructul pasiunii, completate de ciocolata fina. Acest amestec echilibrat ofera atat o experienta gustativa inedita, cat si beneficii nutritionale esentiale pentru o zi plina de energie.

„Suntem incantati sa sarbatorim 14 ani de Mixit. In toti acesti ani, am fost dedicati sa oferim produse de calitate si momente de bucurie si sanatate clientilor nostri. Lansarea acestei editii limitate este modul nostru de a multumi comunitatii Mixit pentru sprijinul lor continuu,” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Tomáš Huber, cofondator Mixit, a adaugat: „Creativitatea si pasiunea sunt inima Mixit. Colaborarea cu acesti tineri artisti reflecta angajamentul nostru de a aduce inovatie si frumusete in fiecare produs pe care il cream. Suntem entuziasmati sa impartasim aceste opere de arta cu clientii nostri si sa continuam sa inspiram alegeri sanatoase si delicioase.”

Fondata in 2010 in Cehia, Mixit s-a extins in Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania (decembrie 2020). Compania a castigat numeroase premii, inclusiv locul 3 la categoria „Inspiratia Anului” in Cehia, EY Start-up-ul anului 2015, premiul intai la „Magazinul Online al Anului” in 2018 si certificatul HACCP in 2019. Mixit a sprijinit diverse ONG-uri si a oferit ajutor in timpul pandemiei si conflictului din Ucraina. In 2023, Veronika Besky Beskydiarová, castigatoarea concursului Masterchef, a devenit parte din familia Mixit, contribuind la crearea unui mix pentru mame. Compania lanseaza produse noi anual, inclusiv calendare de Advent si de Paste.