monini olii extravergine classico 2017 0

De-a lungul istoriei, uleiul de masline a fost extrem de pretuit pentru calitatile sale. Apreciat de multa vreme pentru gustul sau placut, uleiul de masline se afla astazi in centrul atentiei si pentru calitatile sale curative.

Timp de secole, uleiul de masline este oferit cadou si este primit cu foarte mare bucurie deoarece acesta transforma ingredientele culinare de baza intr-un adevarat tratament. Caracteristicile senzoriale ale uleiului de masline extra virgin sunt in mod particular mai bune datorita obtinerii directe din fructul maslinului.

De sarbatori totul va fi mai bun si mai gustos cu uleiul de masline extra virgin Monini, chiar si cozonacul!

Monini a selectat o linie completă de uleiuri de masline extra-virgin, care pot adauga rapid si usor o nota speciala pentru orice fel de mancare. Gama a fost aleasa pentru a satisface toate gusturile, fara a pierde cele mai autentice si traditionale arome ale bucatariei italiene.

Cateva picaturi sunt suficiente pentru a obtine o aroma completa:

Monini Classico este uleiul de masline extra-virgin renumit pentru aroma sa consecventa. Este recomandat pentru o mare varietate de utilizari in care intr-adevar completeaza orice fel de mancare. Este indicat pentru toate utilizarile in bucatarie: sosuri, fripturi, garnituri.

monini olii extravergine classico 2017 0

Monini Delicato cu aroma sa fina si suava, este alternativa recomandata de specialistii in gastronomie celor care nu sunt obisnuiti cu gustul pronuntat al uleiului de masline extra virgin. In bucatarie este un ideal si versatil dressing, fiind utilizat la legume fierte si crude, sosuri, supe, fripturi si salate.

monini olii extravergine delicato 2017

Monini GranFruttato – Gustul distinct, picant se datoreaza continutului bogat de polifenoli si anti-oxidanti carora medicina moderna le atribuie un rol fundamental in apararea organismului impotriva imbatranirii celulelor. Este recomandat a fi utilizat in stare proaspata pe „bruschetta“, salate, legume fierte.

monini olii extravergine gf 2017

Monini – O alegere savuroasa si sanatoasa!

Sarbatori delicioase!