Arome naturale cu care poti combate canicula

Nu mai este un secret pentru nimeni ca vara si-a intrat deja in drepturi iar canicula s-a instalat in oras. Hidratarea este singura solutie care ne ajuta sa ii facem fata.

Sucurile carbogazoase si bauturile energizante sunt foarte periculoase pentru sanatate, mai ales daca sunt consumate excesiv in zilele toride de vara.

Apa plata poate deveni banala atunci cand suntem nevoiti sa consumam cat mai multe lichide, insa putem diversifica „meniul” cu cateva pahare de ceai.

Arome naturale cu care poti combate caniculaPe langa rolul de hidratant, ceaiul ne enegizeaza si ajuta la arderea naturala a grasimilor. Ceaiul verde sau cel alb servit cu gheata, cateva felii de lamaie si frunze proaspete de menta este cea mai potrivita alegere pentru zilele caniculare. Consumul de cafea in exces in aceasta perioada provoaca probleme majore organismului. Incearca sa o inlocuiesti cu un ceai rece. In felul acesta te energizezi, hidratezi si racoresti intr-un mod cat mai natural si sanatos.

Asadar, servind un pahar de ceai verde cu gheata nu doar ca te vei racori, ci vei obtine si silueta dorita.

Arome naturale cu care poti combate caniculaIncearca noile plicuri de ceai grand pack, varianta economica de ceai la plic. Cu ajutorul unui singur plic obtii 350ml de ceai. Cauta-l in shop-ul online www.landoftea.ro!

 

Autor: Simona Trifu – Marketing Manager www.landoftea.ro