Pork hotpot gatit cu sos de rosii Mutti

Ingrediente pentru 4 persoane:

• 400 g Mutti rosii taiate fin;
• 800 g muschi de porc;
• 2 lingurite Mutti Dublu concentrat de rosii;
• 2 cepe mari;
• 50 g bacon;
• 100 ml ulei;
• 4,5 frunze de salvie;
• tarhon uscat/proasptat tocat;
• sare si piper.

Mod de preparare:

Taiati muschiul de porc in bucati mai mari. Prajiti carnea intr-o tigaie cu ulei impreuna cu
ceapa tocata si baconul, pana cand aceasta se rumeneste bine. Adaugati Mutti- Rosii taiate fin si Mutti- Dublu concentrate de Rosii diluate in prealabil cu apa calda. Asezonati cu sare si piper, dupa care adaugati si frunzele de salvie si tarhonul.

Recomandare Mutti: A se servi cu orez fiert.

Mutti va ureaza Pofta buna!

Aceasta reteta culinara a fost oferita de 

Lasagna cu sos de rosii Mutti