kuma insula 1

Bucatariile tip insula ofera stil, rafinament si organizare

Daca va aflati in cautarea unei solutii prin care sa oferiti bucatariei un aspect unic, pastraindu-i totodata functionalitatea specifica, KUMA recomanda o amenajare tip insula. Usor de implementat, aceasta nu exclude partea clasica de mobilier, ci completeaza ambientul oferind numeroase avantaje in ceea ce priveste spatiul, mobilitatea, dar si gradul de confort.

Va doriti mai mult spatiu de depozitare?

kuma insula 2

 

Cunoastem cat de importanta este organizarea intr-o bucatarie. Rafturi, etajare, sertare bine compartimentate si, cel mai important, toate la indemana. Cu o bucatarie tip insula, puteti completa spatiul de depozitare deja existent, astfel incat toate obiectele necesare de zi cu zi sa fie in imediata apropiere a blatului de lucru. In plus, insula poate incorpora si toate electrocasnicele din bucatarie: cuptor, masina de spalat vase sau plita. De asemenea, pentru eficientizarea timpului petrecut in bucatarie, puteti opta pentru solutia KUMA: chiuveta turnata continuu pe blatul insulei.

Va doriti un loc in care sa va adunati familia si prietenii?

kuma insula 3

Serile in care prietenii va viziteaza nu trebuie sa fie petrecute doar in living. Denumita de nordici „zona de confort”, insula poate tine loc de masa pentru servirea preparatelor, marind, in acelasi timp si numarul de locuri disponibile. De asemenea, insula devine un spatiu propice si pentru copii. Fie ca doresc sa-si faca temele in timp ce parintii gatesc sau vor sa se implice in prepararea mancarurilor, insula va deveni locul lor preferat si va spori timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Va doriti un design atipic?

Chiar daca multi considera ca insula de bucatarie are, implicit, o forma dreptunghiulara, KUMA recomanda spargerea tiparelor si optarea pentru un blat modern, cu forme rotunjite sau organice. Totodata, cei de doresc sa aleaga o amenajare contemporana, presarata cu motive geometrice, au la dispozitie blaturi in forma de trapez sau chiar triunghiulare.

Ce tip de blat se potriveste unei bucatarii tip insula?

kuma insula 4

Indiferent de activitatile ce urmeaza a fi desfasurate pe blatul insulei – servire sau gatire –KUMA ofera o gama larga de materiale rezistente care se preteaza pentru astfel de proiecte. Astfel, in functie de preferinte si designul din incapere, puteti alege diverse nuante de granulon, granit, graphalit quartz, grasolit, dar si blaturi speciale, confectionate din sticla reciclata, precum Glass Sirius sau Glass Taurus, care sa ofere un aspect unitar bucatariei. Pe de alta parte, cu putina creativitate, puteti transforma insula in punctul de atractie al incaperii, optand pentru un blat unic, precum KUMA Pearl.

Pentru mai multe detalii despre blaturile de bucatarie, gama de culori si posibilitatile de personalizare a acestora, accesati www.KumaRomania.ro.