buftea

Bucatarii de la Buftea Lake Resort contribuie la magia unui domeniu de vis

Meniul unui eveniment important, fie el un eveniment corporate sau unul personal, precum o nunta ori un botez, trebuie sa fie musai savuros, surprinzator si servit exemplar. Iar daca evenimentul se desfasoara intr-un loc cu totul si cu totul fermecator, atunci nu e nicio indoiala ca participantii vor adora fiecare clipa in parte.

La Buftea Lake Resort iti poti crea propria magie pe domeniul perfectiunii.
Situat pe malul lacului Buftea, intr-o zona superba, bogata in vegetatie, locatia iti pune la dispozitie numeroase facilitati dintre cele mai selecte: restaurant cu doua saloane, cort de evenimente, terasa piscinei, terasa lacului, posibilitati de cazare in complex, catering profesionist si servicii complete.

Dincolo de cadrul de poveste in care te vei regasi imediat ce ai intrat in atmosfera resortului, vei fi surprins de rafinamentul si diversitatea meniurilor, intotdeauna personalizate si cu deschidere fata de orice preferinte gastronomice.

Tartina cu avocado, mango si somon fume, tortilla cu chorizo si humus sau galantina de pui cu fistic sunt cateva dintre aperitivele care vor initia minunat un festin magnific. In functie de alcatuirea meniului servirea poate continua cu somon in crusta de ierburi aromatice, lup de mare cu legume, beef Wellington in foietaj cu sparanghel sau antricot de vita cu sos de vin Porto, banchetul culminand, bineinteles, cu tortul festiv.

Buftea Lake Resort este intr-adevar un loc fascinant, potrivit pentru orice fel de eveniment, un domeniu de poveste ce ofera servicii complete si o gama foarte diversificata de facilitati – de la piscina, plaja, pana la bungalouri si terenuri de sport – ideale pentru petreceri prelungite chiar pe mai multe zile. Iar cand toate acestea te vor fi intrebuintat corespunzator, vei putea conta in orice moment pe priceperea si dedicarea bucatarilor.

Petreceti clipe de vis, intr-un cadru mirific la Buftea Lake Resort!