carousel

Evenimentele reusite au intotdeauna un ingredient esential: mancarea exceptionala. Este unul dintre acele aspecte pe care adevaratii profesionisti in organizarea evenimentelor nu il pot trata cu usurinta.

Cu o experienta de peste 7 ani in managementul restaurantelor si industria alimentara, Carousel Events a oferit de-a lungul timpului servicii complete pentru orice tip de eveniment, fie ca vorbim de evenimente corporate, team-building-uri, nunti, botezuri sau aniversari. Carousel Events este echipa la care apelezi atunci cand ai nevoie de un sfat avizat si dedicarea unui prieten, o echipa care crede cu toata puterea ca pasiunea naste inovatie.

Indiferent daca servirea se face a la carte, bufet, bento sau cocktail, Carousel Events propune meniuri personalizate cu tematica si specialitati deosebite, intotdeauna proaspat pregatite cu ingrediente de cea mai buna calitate.

Oferta culinara cuprinde variante realizate minutios astfel incat sa satisfaca preferintele tuturor: aperitive si gustari, platouri calde si reci, mancare gatita ca la mama acasa, pizza si burgeri preparati dupa retete originale, preparate la gratarul cu lemn si carbune, dulciuri si candy bar personalizat.

Pentru companii, Carousel Events Catering ofera servicii integrale, incepand cu micul dejun inca de la primele ore, mancare pentru intalnirile din sala de consiliu, mese festive, evenimente VIP, precum si livrari zilnice ale pranzului echipei de angajati. Meniul include sectiunile Finger Food & Canapes, Bufet suedez rece si cald, Burger, Grill, Salad, Live Cooking, Coffee Break si Box-uri individuale prin divizia Daily Fresh at Work, creata special pentru prepararea si livrarea bunatatilor la birouri.

Cat priveste nuntile, botezurile sau aniversarile, Carousel Events stie ca aceste evenimente merita o atentie individuala. Si nu oricum, ci din partea unui furnizor receptiv care sa se implice cu profesionalism la fiecare pas si in fiecare alegere. Oferta culinara integreaza meniuri personalizate cu o varietate de optiuni de la mese elegante la bufet romantic.

Dar cum se intampla magia? Ei bine, toate specialitatile Carousel Events poarta semnatura Jesicai Zamfir, castigatoare Master Chef si executive chef in cadrul Divertiland Parks, cel mai mare operator din sectorul leisure & entertainment din Romania.

Livrarea este un alt detaliu important si de aceea se face oricand este nevoie, anume in vehicule cu temperatura controlata. Mai mult, Carousel Events este situat in Pipera, evitand prin pozitionare traficul aglomerat, reducandu-se astfel semnificativ timpul de livrare.

Asadar, daca iti doresti evenimentul perfect, Carousel Events este aliatul de care ai nevoie in aceasta provocare deloc simpla. Vei fi indrumat pas cu pas si vei avea la dispozitie cele mai variate si creative optiuni de meniu, intotdeauna personalizate, inscriindu-se in chip ideal in bugetul stabilit.

Apeleaza cu incredere la Carousel Events!