strategii lacazinouri online

Un cazino online este plin de jocuri, activitati, tentatii si multe alte secrete pe care le vei afla doar cu ajutorul unui ghid complet si clar. Datorita ofertelor de cazino care contin sute sau poate chiar mii de jocuri diferite, ne-am hotarat sa iti vorbim despre cateva strategii pe care sa le aplici indiferent de tipul de joc pe care il preferi. Aceste strategii au de cele mai multe ori actiuni generale, ca un fel de set de reguli de baza pe care trebuie sa le ai in minte de fiecare data cand joci la cazino. Asadar, fara sa mai zabovim, iata care sunt doar cateva dintre cele mai bune actiuni pe care le poti face in cazino pentru a spori productivitatea din timpul sesiunilor.

Incepe cu jocuri gratis

Pentru inceput, treubie sa intelegi cat de important este sa pastrezi simplitatea si un ritm cat mai calm si linistit atunci cand joci in cazino. Cele mai multe cazinouri online sunt similare si iti ofera aceleasi tipuri de servicii, aceleasi jocuri de noroc si desi sunt promovate intr-un mod complet diferit, fiecare spunand ca ofera tot felul de servicii diferite, promotii noi si cele mai noi jocuri, tu trebuie sa nu uiti ca fiecare joc de noroc are acelasi scop, sa genereze profit pentru cazinourile care face ofera aceste servicii. Daca iti doresti foarte mult sa iei mereu deciziile bune si sa fii mereu atent la riscurile pe care ti le asumi in cazino, cel mai important sfat pe care il avem pentru tine este sa incepi activitatea doar cu jocurile gratis, simple.

Jocurile de noroc gratis nu sunt cele unde poti castiga bani fara sa pariezi bani reali, ci sunt cele unde banii pariati sunt bani virtuali, dar si castigurile sunt reprezentate tot de monede virtuale. Ceea ce iti ofera acest gen de jocuri este distractia si relaxarea pe care o cauti la jocurile de noroc. In acelasi timp, majoritatea celor care apeleaza la astfel de jocuri cauta mereu o solutie pentru a intelege cat mai bine principiile din spatele unui joc de noroc. Daca de exemplu, cei de la EGT lanseaza un slot nou si nu merita sa iti risti banii plasand pariuri la acel joc, ceea ce ar trebui sa faci este sa incerci jocul in varianta gratuita inainte.

Jocurile gratuite sunt si ele la randul lor dezvoltate tot de catre providerul principal. Variantele gratuite sunt in acelasi timp oferite chiar de catre cazinourile unde sunt disponibile si variantele cu bani reali. Daca ai nevoie vreodata sa nu iti mai risti banii, dar totusi vrei sa te asezi in fata unui ecran unde sa rotesti tamburii slotului, tine minte faptul ca in majoritatea cazinourilor online, vei gasi toate sloturile si intr-o varianta demo, gratuita, cu bani virtuali unde poti sa te joci la infinit daca iti doresti.

Alege ce tip de jucator vrei sa fii

Inainte de a trece la strategii mult mai complicate, precum numaratul de carti la Blackjack sau farmingul din Poker, trebuie sa afli din interiorul tau daca chiar iti doresti sa dedici atat de mult timp pentru jocurile de noroc sau doar iti doresti sa te joci pentru a te mai distra, pentru a mai schimba putin activitatea din weekend. Tipologiile de jucatori de cazino sunt multe, dar pot fi clasificate intr-un numar mult mai mic in functie de ceea ce vor sa obtina de la jocurile de noroc, de bugetul folosit si de frecventa cu care intra in cazino pentru a se juca la tot felul de jocuri.

Jucatorul de ocazie – Acest jucător sau gambler este cel care intra in cazino doar cand nu a mai simtit adrenalina de foarte mult timp, cand se plictiseste sau cand echipele lui preferate participa la meciuri importante din diferite campionate. Jucatorii de ocazie nu au un buget stabilit, dar nici nu risca foarte multi bani. Acest jucator se va opri de cele mai multe ori la sloturi si se va multumi doar cu o sesiune de cateva zeci de minute.

Jucatorii care sunt in trecere – Desi nici acestia nu au o frecventa in a merge in cazino, ei ajung mereu in cazino din intamplare sau pentru ca au prieteni care sunt gambleri si fara sa vrea, aud informatii despre jocuri, iau contact cu acestea si se nimeresc destul de des in fataa deciziei de a paria si ei doar pentru a face parte din grup.

Jucatorii cu experienta – Sau acei jucatori profesionisti, sunt cei care isi castiga traiul din jocurile de noroc, aplica mereu strategii de joc si respecta un stil de viata echilibrat deoarece ii mentine apti pentru a lua cele mai bune decizii in timpul sesiunilor. Jucatorii profesionisti au bugete clare, stabilite cu mult timp inainte de a intra in cazino.

Concluzie

Cea mai buna strategie este cea care ti se potriveste. De aceea este important sa alegi clar care este modul de joc pe care il vei alege. Intra in cazino, creeaza un cont si bucura-te de o sesiune relaxanta. Nu uita sa joci responsabil!