Nestle extinde Padurea de Miere 28sep2023

NESCAFÉ® sustine extinderea Padurii de Miere Nestlé printr-o campanie nationala cu premii pentru iubitorii cafelei!

NESCAFÉ® premiaza in aceasta toamna consumatorii printr-o campanie inedita cu premii, in care fiecare inscriere unica inseamna o sansa de castig si un puiet de salcam plantat in Padurea de Miere Nestlé. Campania nationala pentru consumatori are loc in perioada 2 octombrie – 12 noiembrie, iar pe langa premiile atractive prin care NESCAFÉ® vrea sa recompenseze consumatorii loiali, marele obiectiv este extinderea Padurii de Miere Nestlé din judetul Giurgiu. Campania NESCAFÉ® are premii in valoare totala de peste 115.000 de lei, iar marele premiu este o masina rosie Fiat 500 Hybrid Dolcevita.

„NESCAFÉ® are in ADN-ul sau de brand global sustenabilitatea, iar prin acest demers ne dorim sa generam un impact chiar aici, in Romania, unde ne bucuram de o baza puternica de consumatori loiali. Proiectul Padurea de Miere este cel mai potrivit pentru a ne aduce contributia la strategia locala de sustenabilitate a Nestlé Romania, cu atat mai mult cu cat NESCAFÉ® este unul dintre brandurile cele mai iubite din portofoliul nostru. Prin aceasta campanie ne dorim sa recompensam deopotriva consumatorii care aleg sa savureze cafeaua noastra, dar si comunitatea locala, transformand fiecare inscriere intr-un puiet de salcam plantat in Padurea de Miere. De asemenea, lansam pe aceasta cale si o invitatie catre consumatori si catre partenerii nostri de afaceri, de a ni se alatura la plantarea din noiembrie, sa vedem impreuna cum se extinde Padurea de Miere!”, spune Ramona Haratau, Coffee Mixes Business Lead SEE, Nestlé.

Ramona Hărătău Nestlé Ro

In noiembrie 2022, Nestlé Romania a lansat Padurea de Miere prin plantarea, in parteneriat cu Asociatia Mai Mult Verde, a 20.000 de puieti de salcam in Comuna Marsa din judetul Giurgiu, sub umbrela pilonului de sustenabilitate “Nestlé for a WasteFree World”. Puietii de salcam au fost plantati pe o suprafata de 4 hectare, iar plantatia va deveni o importanta sursa de polen pentru albine.

Anul acesta, Nestlé Romania va relua plantarile pentru extinderea Padurii de Miere, in ideea de a da un ajutor pretios apicultorilor din zona, creandu-le un areal propice pentru familiile lor de albine.

Fiecare roman poate contribui in mod direct la sustinerea acestui proiect cumparand produse NESCAFÉ® si inscriindu-se in tombola cu premii pana pe 12 noiembrie 2023. Pentru fiecare participant unic la tombola, Nestlé Romania si echipa NESCAFÉ® vor planta cate un puiet de salcam in Padurea de Miere.

Prin sustinerea financiara a costurilor pentru puieti si a operatiunii de plantare, Nestlé Romania si NESCAFÉ® se implica direct si nemijlocit in crearea unui ecosistem in judetul Giurgiu: o padure de salcami ce va sustine apicultorii din zona si deci productia de miere. Acest efort reprezinta si un semn de apreciere al NESCAFÉ® fata de consumatorii romani care iubesc brandul si aleg sa savureze aceasta cafea zi de zi.

Fiecare dintre romani poate contribui la aceasta initiativa de sustenabilitate cumparand produse NESCAFÉ® si intrand in tombola. De castigat, castiga comunitatea locala si noi toti – o noua padure, un nou plaman verde si o noua sursa de polen pentru albine.