Sano Oxygen Power 720 g

Petele pot fi o adevarata bataie de cap, care necesita timp si atentie pentru a fi indepartate. Dar v-ati intrebat vreodata de ce fiecare pata se scoate in mod diferit sau de ce unele pete ies foarte usor, in timp ce altele sunt foarte greu de indepartat? Pentru a intelege cum putem indeparta petele in modul cel mai eficient, trebuie mai intai sa le cunoastem mai bine.

Pete

Cand vine vorba de pete, acestea se impart in trei categorii principale:

1. Petele care au la baza proteine si amidon

Cum ar fi cele de oua, terci de ovaz, iaurt sau budinca, cereale, carne sau de sange. Acestea se indeparteaza cel mai usor cu solutii care contin enzime.

2. Petele pe baza de ulei

Cum ar fi cele de ulei de masline, unt, grasime sau machiaj – sunt eliminate cu ajutorul agentilor tension activi, care se gasesc in detergentul lichid de rufe sau detergentul de vase.

3. Petele colorate

Cum ar fi cele cauzate de cafea, vin, ceai, fructe, bullion si asa mai departe – sunt cel mai usor de indepartat folosind o solutie pe baza de oxigen activ.
Daca e atat de simplu sa le intelegem, atunci de ce e atat de dificil sa indepartam petele?
In teorie este usor sa identificam tipurile de pete, insa in realitate majoritatea petelor sunt, de fapt, combinatii de mai multe categorii. De exemplu, sosul bolognez este o combinative intre: o pata de proteine (carne), o pata de ulei (ulei de masline) si o pata colorata (cauzata de rosii). De aceea, pentru a indeparta petele cauzate de sosul bolognez este nevoie de un produs care sa combine trei tehnologii care vor indeparta fiecare tip de pata.

Haine Oxygen Power

Pentru eliminarea rapida si eficienta a petelor, puteti incerca Sano Oxygen Power, o pudra puternica pentru indepartarea petelor, potrivita atat pentru hainele albe, cat si pentru cele colorate. Sano Oxygen Power combina enzimele, agentii tension activi si oxigenul active pentru a indeparta chiar si cele mai dificile pete.

Un sfat important

Tratati petele dificile inainte de spalare. Cu ajutorul unei cupe de masurat, masurati parti egale de Oxygen Power si adaugati apa pana cand se creeaza o pasta. Aplicati pasta direct pe pata si frecati usor, dupa care puneti articolele vestimentare in masina de spalat si adaugati Sano Oxygen Power intregii incarcaturi. Pentru petele normale, Oxygen Power se adauga direct in masina de spalat.

Aceste sfaturi au fost oferite de

logo sano romania