kuma1 fii diferit

Asa cum spuneam, Kuma Romania va propune ceva diferit, un spatiu modern, util, dedicat satisfactiei personale si complet personalizabil: aceasta este casa viitorului in care KUMA aduce o nota de eleganta sofisticata, prin piese de design inovatoare. Acestea sunt simboluri ale unui stil de viata expresiv, care capteaza atentia, datorita conceptelor coordonate cu celelalte elemente ale baii si bucatariei, creand un stil contemporan.

Cu siguranta vi s-a intamplat sa va indragostiti iremediabil de un obiect de design si sa va doriti ca fix in acel moment sa va schimbati complet design-ul casei. De aceea, va propunem sa faceti o alegere inspirata, pe termen lung, cu garantia pastrarii aspectului fermecator, in acelasi timp.

KUMA este una dintre companiile care investesc permanent in crearea unor colectii contemporane, cu un design personalizat si linii simple, nordice. Conceptele de design KUMA vor fi mereu la moda, iar satisfactia va fi pe masura. Designul KUMA se distinge prin versatilitate, exprimata prin forme care pornesc de la modelele clasice, ajungand pana la cele moderne si de avangarda. Creativitatea, originalitatea si eleganta completeaza trasaturile caracteristice ale KUMA.

kuma3 fii diferit

Unul dintre atuurile companiei este capacitatea de a oferi concepte personalizate, prin producerea de lavoare si blaturi de bucatarie cu chiuveta turnata continuu, intr-o gama variata de culori si materiale. KUMA poate sa realizeze produsul pe care l-ati visat si evident care se potriveste stilului si personalitatii voastre. Cel mai important aspect este acela ca nu va trebuie sa va preocupati de durata de viata a acestuia. Este suficient sa va bucurati de alegerea facuta si sa intretineti produsul cu ajutorul unor gesturi simple. De altfel, in certificatul de calitate KUMA este mentionat ca durata medie de viata a produselor este de 20 de ani in conditii normale de utilizare, conform instructiunilor KUMA.
2019 este un an special pentru KUMA, in August sarbatorind 20 de ani de cand a inceput efectiv productia in Romania. In acest an aniversar, KUMA anunta continuarea conceptului “KUMA All for You”, un concept care a fost extrem de bine primit de catre cei care au dorit sa isi transforme hotelul/spa-ul sau spatiul rezidential, intr-unul cosmopolit, elegant si adaptat ultimelor tendinte in design interior.

“KUMA All for You” se adreseaza celor care realizeaza lucrari complete de constructie sau amenajare. Pachetul “KUMA All for You” contine toata gama de produse din portofoliul KUMA: lavoare cu mobilier de baie, cazi sau placi de dus, glafuri pentru ferestre de interior sau exterior, mese pentru bar sau living. Produsele sunt realizate din materiale de exceptie si au un design deosebit, fiind acreditate CE dupa standardele in vigoare.
Colectiile expresive, dar minimaliste, sunt rezultatul unei cercetari continue in materie de design. Imaginatia este transpusa in practica cu succes de KUMA, iar sloganul „Fii Diferit, Alege Design-ul, Alege KUMA” completeaza imaginea unei companii in continua expansiune. Cele mai multe proiecte sunt realizate impreuna cu arhitecti si designeri romani, aceasta cooperare oferind un plus de valoare.

kuma2 fii diferit

KUMA permite fiecarui client sa isi proiecteze propriul spatiu, propunand diferite solutii si culori, gratie compozitiilor flexibile si posibilitatii de a alege dintr-o gama variată de finisaje. Pe termen lung alegerea KUMA inseamna o investitie rationala, intr-un spatiu cu o identitate clar definita.

KUMA ofera clientilor experienta sa, bazata pe o abilitate profunda de a satisface nevoile si gusturile unei piete diversificate si in continua evolutie, anticipand tendintele, prin crearea unor solutii ideale pentru baie si bucatarie.

Fii diferit, Alege design-ul, alege KUMA.