kuma 02

Pentru o alegere pe termen lung, calitatea produsului este un criteriu foarte important. Cu siguranta, fiecare dintre voi ati ales un obiect pentru design-ul casei, obiect care v-a cucerit la prima vedere fara sa mai tineti cont din ce materiale este fabricat. Dupa cateva luni insa, ati observat ca acesta trebuie inlocuit din cauza calitatii slabe. Tocmai de aceea, in domeniul home&deco trebuie pus foarte mult accent pe calitate. Acest domeniu este definit ca fiind unul in care consumatorii se asteapta sa se bucure de un produs, un concept sau o amenajare, mult timp.

kuma 03

KUMA poate fi cea mai buna alegere pentru cei care isi doresc un pret corect, raportat la calitatea produselor. Conceptele KUMA sunt printre primele optiuni in amenajari, deoarece surprind permanent prin design, gama diversificata de materiale si rezistenta acestora.

Mai mult decat atat, datorita posibilitatii mari de personalizare, conceptele KUMA sunt precum un instrument inestimabil pentru arhitecti si designeri de interior. Materialele de inalta calitate, cu un efect vizual deosebit, innobileaza identitatea unei suprafete, sporind caracteristicile arhitecturale si spatiale ale acesteia. Scopul final, este desigur, acela de a crea proiecte inovatoare cu un aspect deosebit.

Pentru ca este vara, iar vacanta se apropie, descoperiti materialele KUMA, care se potrivesc cel mai bine cu aceasta stare de spirit: marmura si granitul sau uimitorul material Pearl.Toate materialele au ca baza marmura naturala sau granitul natural intr-o granulatie fina.

kuma 01

Surprinzator de versatila, marmura poate fi asociata cu amenajari minimaliste, dar si cu spatii mari si opulente, in egala masura. Folosita in doze mici pentru a adauga o nota de glamour intr-un spatiu, marmura este deosebit de eleganta, putand fi si ultramoderna. Un blat sau un lavoar din marmura alb-gri, foarte la moda in Scandinavia, poate fi o investitie ideala pentru orice spatiu. Acest tip de marmura este un superstar al materialelor, iar capacitatea de personalizare KUMA il poate integra cu succes intr-o baie de vis.

kuma 04

O alta solutie fermecatoare pentru un spatiu modern si elegant sunt materialele compozite de culoare neagra, precum Pearl Black. Materialul Pearl foloseste uimitoarele scoici de perle, rezultatul fiind o suprafata spectaculoasa, sidefata. In combinatie cu negrul, sideful scoicilor creaza suprafete opulente, de o frumusete inegalabila. Materialul pastreaza caracteristica negrului de a fi versatil, putand fi folosit in cele mai diverse amenajari. Pearl este disponibil si in alte nuante, efectul perlat al scoicilor fiind unul inconfundabil.

KUMA este compania care imbina stilul cu o calitate exceptionala a materialelor utilizate pentru a oferi garantia durabilitatii. De asemenea, ofera posibilitatea clientilor sa aleaga dintr-o gama variata de produse, pentru crearea unor concepte care pot fi personalizate. Este o companie cu reputatie, recunoscuta pentru calitatea materialelor si a produselor.

Fii diferit. Alege design-ul. AlegeKUMA.