Baby Boom Show comunicat 1

Baby Boom Show, editia de primavara: informatii utile pentru vizitatori privind luarea unor masuri de siguranta in contextul posibilei raspandiri a virusului COVID-19 (Coronavirus)

Targul Baby Boom Show se va desfasura potrivit programului, intre 5 si 8 martie, la Romexpo, Pavilionul B1.

Data fiind ingrijorarea privind posibila raspandire a virusului Coronavirus in tarile europene, organizatorii anunta luarea urmatoarelor masuri suplimentare de protectie:

• Igiena mainilor este crucial pentru a preveni transmiterea infectiilor, motiv pentru care organizatorii vor instala in locatia festivalului dispensare sanitare echipate cu dezinfectant;
• Sticlute individuale cu dezinfectant pentru maini vor fi distribuite personalului organizator si partenerilor;
• Vor fi dublate punctele sanitare;
• S-a pus in miscare o ampla campanie de informare a angajatilor, partenerilor si a publicului prin social media privind masurile adecvate de igiena si preventive;
• Niciuna din firmeleexpozante nu provine din regiunile afectate.

Baby boom show comunicat

Se va mentine o comunicare directa si continua cu vizitatorii, expozantii si partenerii prin intermediul canalelor de comunicare ale targului, dar si prin email si newsletter.

Targul Baby Boom Show este dedicate gravidelor, bebelusilor si copiilor de sub 7 ani.
Pentru ca intelegem ca aceste categorii de vizitatori sunt extrem de sensibile nu doar la potentiale afectiuni, ci si la campaniile de panica, facem apel catre toti sa fie atenti daca informatiile distribuite si redistribuite in mediile de comunicare online si offline provin de la institutii si specialisti pentru a nu raspandi chiar cu buna intentie stiri false care genereaza o isterie nejustificata.

Masurile de preventie sunt necesare si suntem in permanenta atenti la evolutia situatiei, urmand sa luam decizii in functie de schimbari si sa ne supunem masurilor comunicate de autoritatie in domeniu.

In aceeasi masura, avem obligatia de a fi profesionisti si sa trecem prin filtrul ratiunii intreaga situatie.

Despre Targul Baby Boom Show, editia de primavara

Baby Boom Show este cel mai mare targ dedicate gravidelor, nou-nascutilor si copiilor cu varste sub 7 ani. Targul se organizeaza din 2004 si are doua editii pe an, cu produse si servicii create pentru consumatorul final.

Printre principalele tematici se numara vestimentatie, produse de igiena si cosmetice pentru gravide, banci de celule stem, pachete de servicii medicale pentru gravide, jucarii si servicii educationale pentru copii, entertainment, etc.

Baby Boom Show comunicat 2

O importanta parte a targului are rolul de a sprijini tinerii parinti cu informatii, cursuri si sfaturi specializate privind nasterea si perioada post natala.

Pentru ca un eveniment fara distractie n-are gust, un program artistic consistent reuneste artisti si copii intr-o veselie ce dureaza patru zile.

www.babyboomshow.ro
Facebook/BabyBoomShow.ro/