Olympus 10 ani

Olympus a aniversat 10 ani de prezenta la raft in Romania.

www.labucatarie.ro a fost prezenta la eveniment si aduce in atentia voastra cateva detalii interesante pentru brandul Olympus.

Pe langa munca de zi cu zi, Olympus investeste foarte multa pasiune si seriozitate. Iar aceasta pasiune se intoarce prin aprecierea de care se bucura produsele din portofoliul brandului. La zece ani de la venirea in Romania, Olympus este parte din circuitul bunatatilor locale, prezent pe mesele romanilor, cu cel mai complet portofoliu de produse.

produse Olympus

Produsele lor ofera proportia perfecta intre gust si sanatate

Brandul Olympus s-a dedicat traditiei de a produce lactate in perfecta armonie cu natura. Ei pastreaza in portofoliu produse emblematice, realizate dupa retete autentice traditionale grecesti.
Astfel, in 2011, Olympus a inaugurat Fabrica de Lapte din Halchiu, judetul Brasov, fabrica echipata cu cea mai avansata tehnologie. Trebuie sa stiti ca, materia prima utilizata pentru produsele lactate realizate pentru piata din Romania provine de la producatori locali.
Misiunea Olympus este aceea de a furniza produse de calitate, care se adreseaza nevoilor si preferintelor consumatorilor. Portofoliul de produse este foarte variat. In categoria laptelui, intra laptele de consum 1,7% si 3,7% (pet) grasime, lapte de capra 1,5% si 3,5% (tetrapak) grasime, lapte fara lactoză 1,5% grasime, lapte 1Bio3, lapte de consum bio 1,7% si 3,7% grasime.

Bineinteles, nu au fost uitate iaurturile, preparate dupa retete grecesti, oferind consumatorilor gusturi autentice

iaurt grecesc

Tot in anul 2011, Olympus a introdus pe piata din Romania iaurtul grecesc, devenit produsul emblematic al brandului. In 2018, gama a fost completata cu Stragghisto, cel mai bun iaurt grecesc de pe piata, disponibil in prezent in trei variante: 0%, 2% si 10% grasime. Este un produs obtinut printr-o tehnica aparte, cu o textura mai denss si mai cremoasa, cu un continut scazut de lactoza si cel mai ridicat nivel de proteine naturale, fata de produsele din aceeasi categorie de pe piata. Inovatia produsului se remarca si la nivel de ambalaj, care este prevazut cu o hartie subtire de orez menita sa absoarba umiditatea.

Anul trecut, s-a lansat si gama de bauturi 100% vegetale – Carpos. Gama este variata, pe baza de migdale, fistic sau nuci. Carpos sunt bauturi ce nu contin lactoza sau gluten, venind in intampinarea persoanelor cu intoleranta alimentara; acestea au un nivel scazut de calorii si grasimi saturate si sunt destinate, in special, cosumatorilor aflati in cautarea unor alternative nutritive vegetale. Aceste bauturi pot fi regasite la raftul de produse proaspete, deci neaparat la rece, si au fost premiate in cadrul celui mai mare targ international din industria alimentara SIAL 2018.

Carpos

Portofoliul Olympus cuprinde si iaurt bifidus, natur, iaurt de capra, iaurt bio, iaurt de baut, kefir, gama de branzeturi, unt si sucuri naturale. In total, numara peste 140 de produse, care sunt fabricate la fabrica Olympus de la Halchiu, exceptie facand specialitatile de branzeturi mediteraneene si sucuri naturale, produse in continuare in Grecia.