gastro media

Revista alimentatiei publice este in plin proces de editare, subiectele abordate adaptandu-se la nevoile curente ale operatorilor de restaurante, hoteluri, cafenele, terase si unitati de alimentatie publica. Cititorii vor afla cele mai noi tendinte care domina piata interna si internationala, descoperind totodata ultimele noutati si oferte de la furnizorii de profil.

Care sunt cele mai apreciate meniuri si deserturi de vara, ce noutati marcheaza industria alimentara la nivel intern si international, cum se amenajeaza cel mai practic si eficient spatiile de servire a clientilor sau ce reguli de igiena trebuie respectate in sezonul cald? Acestea sunt cateva dintre subiectele despre care puteti citi in urmatoarea editie a revistei Gastromedia. Tot in numarul de vara al revistei veti citi povestea unei afaceri de succes din domeniul alimentatiei publice, veti afla detalii despre cursurile de perfectionare ce se desfasoara in domeniu, veti descoperi noi retete, dar si idei de management si marketing sau sfaturi juridice.

Pana la aparitia editiei tiparite, va tinem la curent cu noutatile din domeniu aici, pe www.gastromedia.ro, pe pagina de Facebook a revistei noastre si prin intermediul serviciului de Newsletter.

www.gastromedia.ro

Redactia revistei Gastromedia.