Office Chocolate Day

Aduceti putina bucurie biroului vostru cu o selectie din ciocolata preferata…..aceasta zi este doar pentru iubitorii ciocolatei!

Bucurati-va alaturi de colegii vostri de ceva bun si dulce….ciocolata preferata, prajituri cu ciocolata, bomboane de ciocolata sau chiar ciocolata calda!

In lunga istorie a locurilor de munca, au existat doar cateva lucruri care au ajutat sa faca dupa-amiezile sa treaca mai repede si zilele sa para mai usoare, iar unul dintre aceste ajutoare la locul de munca foarte important a fost si este ciocolata, evident pentru iubitorii acestui rasfat.

Ziua ciocolatei la birou este oportunitatea ideala de a lua un baton de ciocolata, o bomboana, o ciocolata calda sau o prajitura cu ciocolata si de a va bucura de ea in timp ce lucrati la birou! Dar, nu singuri, ci cu toata echipa!

Istoria Office Chocolate Day este la fel de veche ca si Ciocolata in sine. Office Chocolate Day este de a permite tuturor celor care sunt la birou sa se rasfete cu acest delicios produs, ciocolata. Astfel, ziua trece mai usor si ofera o explozie de energie, un strop de bucurie si de entuziasm pentru a trece prin restul zilei (chiar daca este doar ora 8 – 9 dimineata!).

Nu este un secret pentru nimeni ca, s-a dovedit stiintific ca ciocolata ridica starea de spirit si atenueaza stresul, asa ca are sens sa o avem la birou, nu-i asa?

Nici gradul de creativitate nu poate fi ignorat pentru ca este folosit la maxim atunci cand decideti sa va rasfatati cu ciocolata in Office Chocolate Day! Bineinteles, la sfarsitul zilei, probabil ca va fi necesar sa mergeti la sala si sa lucrati putin mai mult decat de obicei.

Sarbatorirea acestei zile nu este deloc grea! Tot ce este nevoie este putina creativitate si multa ciocolata.

Incercati cateva dintre aceste idei pentru a va inspira:

• Oferiti ciocolata colegilor

Cea mai simpla modalitate de a sarbatori Office Chocolate Day este sa aduceti ciocolata, bomboane, prajituri pe care sa le impartiti cu diversi colegi din birou. Treceti dimineata si luati gogosi umplute cu ciocolata sau briose cu ciocolata sau pur si simplu mai multe tipuri de ciocolata. Sau oferiti o ciocolata calda, de ce nu? Sau comandati pentru pranz un tort cremos de ciocolata. Tot ce conteaza este ca bucuria ciocolatei este adusa si transmisa colegilor de birou in aceasta zi! Cu siguranta nu o vor uita!

• Organizati o petrecere cu o fantana de ciocolata

Amenajati o fantana de ciocolata cu diverse fructe, bezele si alte delicii pe care sa le combinati astfel incat colegii sa poata avea acces la ciocolata curgatoare toata ziua.

• Ghiciti aroma ciocolatei

Pentru acest joc, puteti vorbi din timp cu colegii de birou si fiecare sa aduca ciocolata preferata, iar in pauza de pranz sa incercati sa ghiciti aromele prezente.
Deoarece pot exista intr-o mare varietate de arome care pot fi unice si neasteptate, puneti pe un platou bucati diferite de ciocolata si rugati-va colegii sa ghicesca aromele fiecarei bucati de ciocolata. Incercati chilii, ciocolata alba, sare de mare, caramel si multe altele. Veti avea parte de o pauza dulce si distractiva!

Chiar daca aveti multe intalniri in afara biroului, nu-i problema. Puteti transforma fiecare intalnire intr-o intalnire dulce si puteti oferi persoanei cu care interactionati un zambet si o bucatica de ciocolata. Cu siguranta va avea o clipa de bucurie cand ii veti spune de aceasta zi.

Fiti creativi si deveniti micutele „zane ale ciocolatei”, raspandind bucurie si ciocolata in jurul vostru!