trenduri noi in servirea mesei

Trenduri noi in servirea mesei prezentate la Targul Ambiente de la Frankfurt!

In ultimul timp, se pune foarte mare accent pe design-ul interior in propriile case. In luna februarie a avut loc la Frankfurt targul Ambiente, unde au fost prezentate trendurile din domeniu. Au fost prezente colectii spectaculoase si produse chic: sticla in culori, forme si materiale inedite.

Pentru anul 2019 se pune foarte mare accent pe culoarea, forma si mai ales materialele din care sunt confectionate produsele. Aceste aspecte sunt deosebit de importante. Acestora li se alatura criterii precum sustenabilitatea, dar si posibilitatile de reciclare. Astfel, la targ, produsele Zwiesel s-au aflat in topul preferintelor specialistilor.

Sommelierii, producatorii de vin sau hotelurile de lux din intreaga lume indragesc paharele Schott Zwiesel sau Zwiesel 1872. Inovative, realizate din sticla cristal Titan, au o claritate aparte si sunt deosebit de rezistente. Daca va intrebati ce face diferenta, ei bine, aceea este data de matarialul din care sunt fabricate si anume sticla cristal Tritan fiind realizata dupa o reteta unica, in cadrul careia plumbul a fost inlocuit cu titan si zirconiu.

Anul acesta au fost apreciate atat produsele pentru servirea mesei cu un concept inedit si cu o estetica deosebita cat si cele realizate manual. Unul din brandurile apreciate la acest targ a fost LSA International. Piesele acestui brand parca sunt inspirate din spatiul cosmic, au un design modern si sunt suflate si pictate manual, fiind apoi finisate de catre artizani talentati.

Servirea mesei este un ritual atat de simplu, care ofera cateva clipe de liniste, dar si un prilej de bucurie cu ocazia reintalnirii persoanelor dragi. De fiecare data, atmosfera este foarte importanta, aceasta fiind creata si de produsele alese. Daca va doriti o astfel de atmosfera, mergeti la sigur cu produsele Villeroy&Boch, un brand de top prezent in cadrul targului.

Brandul Villeroy&Boch le bifeaza pe toate si anume piese de calitate, realizate fie din portelan premium, fie din sticla cristal, designul imbinand perfect traditia cu spiritul inovativ.

Astfel, targul Ambiente de la Frankfurt a trasat deja noile directii in Home Décor 2019.

Sursa: www.news.ro