invitatie maratonul Bucurestiului

Compania americana Tupperware® se alatura Maratonului International Raiffeisen Bank Bucharest prin Cursa Copiilor Tupperware, care se va desfasura sambata, 4 octombrie, incepand cu ora 10.30.

Cursa este destinata tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani, participarea fiind gratuita. Fiecare copil participant va alerga singur, fara parinte sau tutore, exceptie de la regula facand copiii cu dizabilitati, care vor fi insotiti de un adult in parcurgerea distantei alese.

Startul competitiei se va da in Piata Constitutiei pentru toti participantii, iar cursa se va desfasura diferentiat, pe grupe de sex si varsta. Astfel, copiii cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani vor alerga pe o distanta de 850 m, iar cei cu varstele intre 9 si 12 ani vor parcurge o distanta de 1,4 km.

Inscrierea in competitie s-a realizat online pe site-ul bucharest-marathon.com, dar exista posibilitatea pentru intarziati de a se inscrie si in ziua de concurs, intre orele 7:30 si 10:00. Pentru a se inregistra in concurs, copiii se vor prezenta la cortul de inscrieri impreuna cu parintele, tutorele sau profesorul coordonator, care vor prezenta adeverinta medicala care sa certifice faptul ca minorul este apt de efort fizic si vor semna o declaratie pe propria raspundere pentru minorii care alearga. In plus, adultii au obligatia de a prezenta o copie a certificatului de nastere a copilului, pentru verificare.

La Cursa Copiilor Tupperware pot participa si grupuri de minim 10 copii, iar pentru inscriere puteti descarca de pe site tabelul special care, odata completat cu datele necesare, va fi transmis catre adresa de mail indicata.

Pentru marii invingatori Tupperware a pregatit numeroase premii colorate, dar exista premii si pentru micii sportivi inscrisi in cursa. Vor intra in posesia premiilor doar copiii care au prezentat copia certificatului de nastere la cortul de inscriere.

Programul pentru Cursa Copiilor Tupperware este disponibil accesand linkul: bucharest-marathon.com/registration

Cursa Copiilor Tupperware este parte a seriei de evenimente dedicate Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 2014, organizat de Asociatia Bucharest Running Club, in parteneriat cu Federatia Romana de Atletism si Primaria Municipiului Bucuresti.

Tupperware Brands Corporation este o companie care comercializeaza recipiente cu sigiliu revolutionare pentru depozitarea alimentelor. Timp de peste 60 de ani, compania si-a extins activitatea in peste 85 de tari din intreaga lume. In Europa, pietele cu traditie sunt Germania, Austria, Italia curssi Franta, unde Tupperware® este prezenta de peste 30 ani, in timp ce in Romania si Bulgaria compania s-a deschis in mod oficial in aprilie 2011. In Romania, Tupperware® este prezent in 6 locatii: Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Baia Mare, Iasi, Constanta.

Tupperware aduce Party-ul la tine acasa!

Pentru informatii despre produse contactati un Prezentator Tupperware. Daca nu cunoasteti un Prezentator, vizitati www.tupperware.ro si noi te vom indruma catre un Prezentator din orasul tau!