croatia

Daca ati fost sau veti merge in vacanta in Croatia, cu siguranta veti avea amintiri de neuitat. Aici sunt o varietate foarte mare de statiuni, plaje, asezari urbane care pot fi vizitate, cu un buget aproximativ redus.

Daca ajungeti in statiunea Dubrovnik, mergeti intr-o zona accesibila, unde veti avea parte de peisaje de vis si anume in peninsula Peljsac.

Pentru familiile cu copii este ideala statiunea Orebic. Aici totul este foarte linistit, plajele au nisip foarte fin, peisajele sunt de vis, muntele se intalneste cu marea si aveti de vizitat multe obiective turistice. Nu ratati parcul national Miljet, cunoscut si sub denumirea de insula lui Marco Polo.

In statiunile Opatija si Porec dinspre nord, in Istria, preturile la cazare sunt reduse. 

Daca sunteti cu masina, mergeti in statiunile Makarska, Brela, Baska Voda pe riviera Makarska, dar si Baska pe insula Krk. Daca va opriti si va cazati in Trogir, mergeti si pe plaja Okrug Gornji, situata la 5 km.

Dubrovnik trebuie sa faca parte din lista voastra de calatorie, la rubrica locurilor de vizitat musai o data in viata!

Supranumit si Perla Adriaticii, orasul Dubrovnik intruneste toate asteptarile oricarui turist.

Gasiti aici peisaje care va taie rasuflarea, precum Masivul Biokovo si insulele Hvar, Korčula, peninsula Pelješac, orasul vechi, Piata Brsalje, numeroasele manastiri si catedrale, stradute nguste pe care va puteti pierde ca intr-o poveste.

Daca mergeti pentru relaxare, pentru plaja, atunci puteti alege una din plajele de mai jos, deoarece cu siguranta veti gasi una care sa fie pe placul vostru.

Plaja Banje, pe buna dreptate, aceasta este considerata, cea mai frumoasă plaja din Dubrovnik, fiind situata in apropierea orasului vechi.

Plaja Sv. Jakov, o plaja preferata de localnici, situata intr-o zona relativ izolata. Nu-i asa ca va doriti sa o vizitati? Nu-i asa ca va doriti sa vedeti cum se relaxeaza localnicii?

Plajele Lapad sunt plajele  lantului hotelier Splendind la Kompas din peninsula Lapad.

Plaja Copacabana este situata pe peninsula Babin Kuk, fiind plaja preferata de familiile cu copii.

Mergeti in vacanta in Dubrovnik! Cu siguranta nu veti regreta.

Descoperiti ofertele de pe www.directbooking.ro!

Sursa (foto): www.directbooking.ro