Muntenegru

Muntenegru nu este foarte departe de Romania si, de aceea puteti ajunge cu masina proprie, avand astfel ocazia sa va bucurati de peisaje fabuloase.

Aici aveti parte si de munte si de mare, iar cazarea o gasiti la preturi avantajoase. Veti avea parte de experiente inedite la malul Marii Adriatice, iar apele limpezi va vor interconecta senzorial cu coasta de pe tarmul vestic al Italiei.

Plajele din Mogren și Budva sunt generoase si spectaculoase, iar coloritul nisipului si al stancilor este unic in Europa. Plaja preferata a turistilor este plaja Jazz, plaja care are nisip in dreapta si pietris in stanga. Este o plaja mai putin aglomerata fata de celelalte, mai ales pentru atmosfera relaxanta la care imbie.

Cei de www.directbooking.ro ne sfatuiesc sa nu ratam cetatea Kotor, unde ajungeti cu transport propriu sau cu mijloacele de transport in comun. Veti avea parte de o vizita cu multa istorie, dar si de mult efort fizic deoarece veti avea de urcat 1400 de trepte pana la nivelul acesteia.

Nu ratati nici statiunea Perast, mai ales daca sunteti romantici sau cautati linistea medievala. Aici, va puteti plimba de-a lungul pontoanelor sau puteti face o excursie cu barca pe o insula artificiala

Puteti vizita si manastirea Ostrog, unde numai drumul pana la destinatie face toti banii, iar peisajele par desprinse din basme.

Foarte renumnita este si Insula Sveti Stefan, unde puteti ajunge foarte usor si cu un autobuz local, iar odata ajunsi aici va puteti oglindi chipul in apele marii, apa fiind foarte cristalina.

Muntenegru este o destinatie preferata, datorita impletirii muntelui cu marea, datorita peisajelor unice, datorita distantei mici fata de tara si nu in ultimul rand datorita preturilor accesibile.

Vezi ofertele pentru Muntenegru pe www.directbooking.ro

Sursa (foto): www.directbooking.ro