Culoarea anului 2018 mov

Purple rain, purple rain..in 2018 ne imbracam in mov!

Celebrul si vechiul institut Pantone a ales culoarea anului viitor- Ultra Violet- o culoare interesanta, complexa, intensa.

Directorul intrevede o legatura intre violet si problemele din administratia publica americana care doreste sa anuleze progrese importante realizate in domeniul drepturilor civile, a justitiei economice, a ecologizarii si multe altele: “Dar pe cat de repede aceste forte ne arunca in trecut, pe atat de rapid noi ne indreptam spre viitor datorita inovatiilor puternice in domeniul biotehnologiei, inteligentei artificiale si designului“, a declarat Leatrice Eiseman.

Semnificatia culorii ne indeamna la masura si la conectarea cu Universul.
Violetul este culoarea regilor, culoarea pasiunii, romantismului si emotiilor.

Semnificatia psihologica este de tristete, melancolie, indiferenta. Are un efect stimulator, nelinistitor si descurajator, dand senzatia de gravitate.

Culoarea violet este puternic vindecatoare, echilibreaza si armonizeaza cele doua emisfere ale creierului (ratiunea si intuitia), vindeca lipsa de incredere, induce empatie si abilitatea de a intelege si punctele de vedere ale celorlalti, diminueaza tendintele egoiste si aduce intelepciune spirituala.

mov

Purtarea acestei culori ajuta la conectarea cu sinele divin, fiind culoarea legata de paranormal, dar si o culoare a suferintei. De asemenea, sugereaza luxul, bogatia si sofisticarea.

Intr-o nota diferita, specialistii spun ca violetul simbolizeaza originalitatea si inspira la creativitate.

culoarea anului

Asadar, asteptam cuminti imagini cu elemente frumos aranjate, purpurii, peste tot, in mediul online sau offline… si bineinteles, pe marii designeri sa integreze cu gust Ultra Violet pe podium, pentru ca noi, cei restul, sa ne putem inspira, si visa in continuare la o lume perfect aliniata la ultimele tendinte.

Nimeni nu isi doreste sa simta senzatia ca ramas in urma ce ceea ce se poarta, nu?

Eu personal te sfatuiesc sa privesti catre interiorul tau, si sa vezi exact ce simtamant iti provoaca aceasta culoare.

Vezi daca se potriveste stilului tau de viata. Vezi daca poti sa o integrezi in tinutele tale…poate iti place sa ai o pata de culoare ca si contrapunct in tinuta…si nu sa te imbraci in violet din cap pana in picioare…Alege-ti nuanta preferata, potrivita…

Intotdeauna am considerat ca nu trebuie sa urmezi vreo tendinta, ci doar inima. Tendinta este acolo ca si propunere. Tu alegi daca o urmezi, sau nu!

Autor: Sofia- Mihaela Menagachi