sano maxima perfume collection

Fata de parfumul placut si efectul catifelat, exista multe motive pentru care sa folositi balsamul pentru tesaturi. De la prelungirea duratei de viata a articolelor de imbracaminte, la scurtarea semnificativa a timpilor de calcat, este tot ce trebuie sa stiti despre balsamul pentru tesaturi.

1. Urmati-va simtul olfactiv

Simtul olfactiv

Simtul olfactiv este legat de amintirile noastre si ne influenteaza senzatia generala despre lucruri. Folosirea balsamului pentru tesaturi face ca rufele sa miroasa placut – de la haine la asternuturi si prosoape. Rufele curate sunt proaspete, catifelate si miros minunat. In zilele noastre, exista o gama larga de parfumuri revigorante. Il folositi doar pe cel preferat sau puteti sa incercati unul nou.

2. Fantana tineretii pentru tesaturi

Tesaturi

Nu am gasit inca o modalitate de a reinnoi un articol de imbracaminte care isi pierde elasticitatea si arata uzat si degradat. Ceea ce am descoperit insa este o modalitate de a prelungi viata hainelor. Utilizarea balsamului pentru tesaturi intareste fibrele si ajuta hainele sa isi mentina forma, le pastreaza moi si culorile vibrante. Acest lucru este valabil pentru toate hainele, dar mai ales pentru lana si tesaturi delicate. Folosirea balsamului reduce uzarea graduala a hainelor datorata spalarii si uscariilor si reduce frictiunea, marindu-le astfel durata de viata si permitandu-ne sa ne bucuram de acestea mai mult timp.

3. Balsam de rufe delicat pentru pielea sensibila

Cu totii ne dorim pielea moale si neteda si facem eforturi pentru a avea grija de ea – mai ales cand vorbim despre pielea copiilor nostri. Acelasi lucru este valabil si pentru haine – suntem atenti la hainele pe care le cumparam, in special pentru copii si mai ales daca acestia au pielea sensibila. Produsele pentru spalat pot usca hainele si prosoapele si le pot lasa rigide, astfel incat pot zgaria si irita pielea, in timp ce balsamul ajuta la mentinerea hainelor moi si placute la atingere. Multe balsamuri de pe piata au fost testate special pentru pielea delicate si sunt potrivite pentru persoanele cu pielea sensibila.

4. Beneficiile impaturirii si calcarii rufelor

Balsamul de rufe acopera fibrele tesaturilor si ajuta la reducerea cutelor, usurand calcarea. De multeori, calcarea nu mai este necesara. In orice caz, timpul de calcat este scurtat.

5. Protejeaza hainele impotriva energiei statice

Energie statica

Cu totii cunoastem si uram electrizarea hainelor, rezultatul electricitatii statice. Vremea, uscatorul si tesaturile sintetice, toate acestea, impreuna si separat, contribuie la incarcatura electrostatica a hainelor. Balsamul pentru tesaturi creeaza un strat protector pe articolele de imbracaminte, care ajuta la reducerea incarcarilor statice.

Va rugam sa retineti ca, in ciuda tuturor avantajelor sale, este indicat sa evitati utilizarea balsamului de rufe pe urmatoarele materiale:

Microfibra – este o fibra extrem de subtire utilizata adesea pentru lavetele de curatare. Pentru a le proteja eficacitatea, nu utilizati balsam atunci cand spalati articole din microfibra.
Imbracaminte sport – cele mai multe articole sportive sunt produse folosind o tehnologie care absoarbe transpiratia. Folosirea balsamului de rufe poate bloca aceasta abilitate de absorbtie a transpiratiei.
Imbracamintea rezistenta la foc – folosirea balsamului pentru tesaturi poate dauna proprietatilor care fac ca imbracamintea sa reziste focului. Acesta este motivul pentru care veti gasi intotdeauna pe eticheta articolului de imbracaminte rezistent la foc – o recomandare impotriva folosirii balsamului de rufe.

Pentru a va bucura din plin de beneficiile balsamului pentru tesaturi, puteti incerca balsamul de rufe ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection, o colectie de parfumuri intense si bogate, fiecare create de experti internationali in parfumuri – pentru tesaturi cu un parfum proaspat, pentru mult timp.

Sano Maxima Perfume Collection2

Iar pentru hainele celor mici, va recomandam balsamul de rufe Sano Maxima Baby, testat dermatologic pentru piele sensibila, cu un parfum delicat, care catifeleaza tesaturile si mentine hainele bebelusilor fine si confortabile.