Bucatarie NORDLINE cu insula si blat KUMA RECTOR

Cum sa faci cea mai buna alegere in alegerea blatului?
Bucataria nu este doar spatiul in care se imbina aromele pentru o cina delicioasa, ci si locul unde familia petrece foarte mult timp, unde se strang prietenii, unde voia buna este mereu prezenta. Asa ca, designul acesteia este extrem de important, iar o femeie isi doreste, cu siguranta, sa investeasca intr-un ambient de exceptie.
Ce-ati spune daca ati avea o bucatarie de trei stele Michelin chiar in casa voastra? Indiferent ca este vorba de o bucatarie mare sau una cu dimensiuni reduse, Kuma Romania are un secret, blatul de bucatarie! Acesta are rolul de a schimba fantastic intreaga incapere si de a o aduce la standarde inalte.
BLAT INSULA GRAPHALIT ALB
Astfel, pentru a valorifica la maxim un spatiu restrans, Kuma va ofera o serie de recomandari cu ajutorul carora puteti transforma orice bucatarie intr-un spatiu functional si util.
Cel mai important element pe care Kuma il recomanda este instalarea unui blat turnat continuu cu chiuveta de bucatarie, ambele fiind confectionate din acelasi material, cu un design minimalist, usor de intretinut. In ceea ce priveste blatul, va sugeram sa acordati o atentie sporita si grosimii acestuia.
Astfel, pentru bucatariile minimaliste, puteti alege un blat din RECTOR solid surface care permite grosimi intre 1,2 cm – 1,8 cm. Materialul Rector face parte din gama materialelor „solid surface” si este un compozit de ultima generatie cu ajutorul caruia se pot crea forme si dimensiuni speciale, exact cum aveti nevoie. In plus, nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste contactul cu produsele alimentare, Rector fiind un material igienic, usor de sters, cu rezistenta mare la impact. Si in plus, disponibil in peste 10 culori, Rector poate fi ideal pentru orice tip de blat ati dori.
Blat insula cu chiuveta KUMA din RECTOR alb
Daca va doriti un blat cu un aspect mai masiv, alegerea potrivita a materialului ar fi granit, quartz sau glass, a caror grosime efectiva poate fi intre 2,2 cm – 3 cm, iar grosimea aparenta poate ajunge chiar si pana la 8-10 cm. Si in cazul acestor materiale, culorile din care puteti alege sunt variate, de la nuante de negru, la maro sau alb, dar si alte combinatii.
BLAT PEARL BLACK
Pentru un plus de glamour puteti opta pentru KUMA PEARL – un material – „bijuterie”, un mix de sidef din scoici intr-o baza de marmura recompusa.
Pentru mai multe detalii despre blaturile de bucatarie din oferta Kuma, gama de culori si posibilitatile de personalizare a acestora, accesati www.kumaromania.ro.