Divertiland Water Park

Distractia este cuvantul de ordine la Divertiland Water Park, cel mai prolific parc acvatic din Europa si cel mai mare din Romania. Cat e vara de lunga, veselia si voia buna nu contenesc pe taramul nesfarsitelor aventuri, locul ideal pentru petrecereea zilelor de vacanta intr-o atmosfera de perpetua sarbatoare.

Daca ai planuit o baie de soare condimentata cu valuri de distractii, la Divertiland Water Park vei gasi exact ceea ce cauti. Fie ca vrei doar sa iti bei cocktail-ul detasat asteptand sa revii in piscina cu forte proaspete, fie ca vrei sa traiesti experiente palpitante pe uriasele tobogane, la parcul de distractii situat la iesirea din cartierul Militari te vei bucura de fiecare clipa.

Inainte de toate, ar fi bine sa stii ca Divertiland Water Park detine cele mai inalte tobogane cu flux continuu de apa din Romania, Kilimanjaro, inalte de 17 m. Alaturi, toboganul Geronimo se desfasoara pe mai multe benzi cu accelerare continua, in cazul in care ti-ai pus in gand sa te iei la intrecere cu prietenii. Se poate insa sa simti nevoia de senzatii si mai si, situatie in care pantele abrupte si rapide ale toboganelor Banzai, Wahoo si Yihaa iti vor satisface setea de senzational.

Potrivit pentru toate varstele, grupul de tobogane Rainbow Tower te va captiva cu traseele sale serpuitoare. Le poti strabate in colaci simpli sau dubli, iar combinatia de tuburi inchise si deschise va adauga o nota de culoare experientei tale. In zona Waterfall, poti testa senzatii noi: imponderabilitate, urcari, cobori, rafting si lista poate continua. Optiunile sunt nelimitate pe aceste tobogane palpitante Kongou Falls, Vortex sau Kalamboomerang.

Divertiland Water Park este intr-adevar un parc de distractii exclusiv, si nu doar prin prezenta celor 22 de tobogane. Piscina cu valuri este, de asemenea, unica in Romania si poate simula 6 tipuri de valuri marine, dintre care 2 se preteaza perfect la surfing.
In zona Super Paradise, cea mai noua din cadrul parcului acvatic, piscina olimpica iti sta la dispozitie pentru indelungi sesiuni de inot si exercitii. Daca preferi insa un ritm mai linistit, poti pleca intr-o calatorie relaxanta cu colacul pe Lazy River, cel mai lung din Romania, cum altfel?

Putin sport poate fi, de fapt, cea mai rapida cale de relaxare, iar cand soarele incinge nisipul, voleiul de plaja este activitatea potrivita, iar terenul dedicat isi asteapta mereu noile staruri la fileu.

La Divertiland Water Park, toata lumea are parte de distractie cat cuprinde, chiar si cei mici. Copiii sunt rasfatati cu tobogane si piscine special concepute pentru varsta lor in zona Elephant Springs.

Distractia are resurse nenumarate la cel mai mare parc acvatic din Romania, deschis in fiecare zi a saptamanii pe toata durata sezonului. Pregateste-te de o aventura cu adevarat unica! Recomandam cu caldura.

Va asteptam sa va distrati alaturi de noi!