CEC IN Advertotiale A4 landscape

CEC Bank lanseaza un serviciu inovator, oricine poate deveni client al bancii direct de pe telefonul mobil

CEC Bank, institutia financiara cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea din Romania, lanseaza un produs nou, 100% digital, care permite oricarei persoane, din tara sau de oriunde s-ar afla in lume, sa ii devina client.

Astfel, CEC Bank ofera serviciul CEC_IN, prin care oricine poate sa aiba acces la un cont curent, la un card de debit si la CEC Bank Mobile Banking. Totul 100% online, fara drumuri la banca.

Prin intermediul serviciului CEC_IN poti accesa pachetul Bun Venit si toate serviciile incluse, totul online. Pozezi buletinul, iti faci un selfie (te verifica versus poza din buletin), astepti cateva minute pentru un video chat cu un reprezentat CEC Bank, semnezi digital contractul si primesti cardul acasa.

Ce include pachetul Bun Venit?

Ai un cont curent, un card de debit si acces la CEC Bank Mobile Banking. In plus, iti poti deschide online un depozit cu dobanzi avantajoase si cu un bonus de dobanda de 0.10% p.a. la depozitele in lei. Alte operatiuni pe care le poti efectua din mers sau chiar din confortul propriei locuinte: plati facturi, plati taxe si impozite, transferuri gratuite intre conturile proprii de la CEC Bank sau transferuri avantajoase catre conturi de la alte banci (comisioane mai mici cu pana la 60% fata de tariful standard perceput la operatiunile efectuate in unitatile bancii).

Esti pregatit sa dai CEC_IN?

Nu a fost niciodata atat de usor sa devii client CEC Bank . Ai nevoie doar de un PC/laptop sau un telefon mobil care sa fie conectat la o retea de internet sau de wifi. Intri pe https://www.cec.ro/cec_in si alegi pachetul Bun Venit. Apesi apoi pe butonul Aplica acum, bifand toate campurile obligatorii. Completezi datele de contact si apoi apesi butonul Trimite-mi SMS. Introduci codul pe care l-ai primit pe telefon, bifezi campurile obligatorii si apasi butonul Continua. Fotografiezi cartea de identitate si apasi butonul Proceseaza poza. A venit momentul sa validezi toate informatiile introduse pana acum. Alege tara si judetul in care te-ai nascut si apasa Continua.

Completeaza informatiile necesare pentru a-ti deschide contul. Valideaza datele impreuna cu un operator bancar. Pentru a intra in video call cu acesta, apasa Continua. Ca sa semnezi contractul, apasa Continua apoi bifeaza casuta Click here to sign. Bifeaza termenii si conditiile apoi da click pe Accept. In pasul urmator trebuie sa introduci codul primit prin SMS si sa apesi Semneaza.

Finalizeaza semnarea documentelor, apoi descarca aplicatia MOBIL BANKING CEC BANK si activeaz-o introducand cele doua doua coduri primite prin SMS.

Nu te speria, pasii pe care i-am descris mai sus nu dureaza mai mult de 20 de minute. Apoi, cardul de debit ilvei primi in cateva zile, la adresa indicata de tine.

Daca nu te-am convins nici acum, poti urmari in continuare un video care explica intreg procesul de accesare a serviciului CEC_IN.

Pentru detalii si informatii suplimentare ne poti scrie oricand, pe pagina de Facebook a CEC BANK sau pe contul Instagram.