Mousse1 Ciocolata Mozart labucatarie

De Valentine`s day se poarta gustul rafinat al lichiorului Mozart, un gust special care te cucereste pe loc si ramane asociat unui moment deosebit. Momentul acela in care ati savurat lichiorul Mozart, o surpriza delicioasa pentru toti amatorii de ciocolata si nu numai.
Produse din cea mai buna ciocolata belgiana si ingrediente inedite precum frisca, vanilia de Bourbon, caramelul sau capsunile proaspete si parfumate, lichiorurile de ciocolata Mozart sunt create dupa retete unice,in distileria din Salzburg, Austria, cu o traditie de peste 150 de ani, fiind un omagiu adus marelui compozitor Mozart si orasului sau natal.

Aroma delicioasa a ciocolatei belgiene completata de parfumul imbietor al batoanelor de vanilie de Madagascar si de cremozitatea data de frisca olandeza te vor coplesi mai mult ca sigur, iar experienta va fi o adevarata incantare pentru simturi.

Lichiorul Mozart face parte din categoria lichiorurilor premium in peste 50 de tari si impresioneaza prin compozitie si gust, dar si prin aspect. Rafinamentul gustului si design-ul sticlei in forma specifica de bomboana de ciocolata Mozart transforma aceasta specialitate austriaca de exceptie in cadoul perfect de Valentine`s Day pentru persoana iubita. Un dulce din inima sau o inima dulce… Oricum ai privi lucrurile, lichiorul de ciocolata Mozart va indulceste momentele si este cadoul perfect pentru gusturile exigente.

Lichiorul Mozart este disponibil in Romania in trei variante, Mozart Chocolate Cream, Mozart White Chocolate Vanilla Cream, Mozart White Chocolate Strawberry Cream, trei sortimente care va vor oferi o experienta gastronomica deosebita. Cu acest lichior irezistibil, puteti da frau liber creativitatii, folosindu-l ca si topping pentru salatele de fructe, inghetata sau ca si ingredient pentru prajituri.

Sarbatoriti dragostea in luna iubirii cu lichiorul de ciocolata Mozart.

Bucurati-va de experienta Mozart, alaturi de persoana iubita!

www.labucatarie.ro va ureaza o luna a iubirii, deosebita!