Event Hub Design 1

HoReCa DESIGN, primul eveniment B2B care sustine alianta dintre producatori, designeri si companii din domeniul HoReCa, eveniment la care www.labucatarie.ro a fost prezent.

Data de 28 Martie este data la care a avut loc evenimentul HoReCa DESIGN, o actiune care se doreste a fi cu traditie pentru industria ospitalitatii. Ce este de fapt HoReCa DESIGN? Este mai mult decat un simplu eveniment, este o oportunitate de reflectie asupra noilor perspective care permit companiilor sa lucreze din ce in ce mai sinergic, impreuna.

Event Hub Design 3

Aici, au fost prezentate cele mai noi tendinte in ceea ce priveste amenajarea unui hotel, restaurant sau cafenea.
Atmosfera a fost cosmopolita, iar invitatii au fost rasfatati cu mancaruri dintre cele mai sofisticate.

Evident, ca atunci cand doresc sa-si amenajeze spatiile, antreprenorii iau in calcul o varietate de concepte. Dar, pentru ca aceste concepte sa se transpuna in realitate, este nevoie de suportul si aportul unui specialist (designer, arhitect), dar evident si al unor furnizorii de servicii si produse de calitate. Astfel, conceptul poate deveni o realitate la care majoritatea celor care isi deschid un business in domeniul HoReCa doar visau. Astfel, HoReCa DESIGN actioneaza ca o platforma business-to-business care incurajeaza colaborarea dintre producatori, designeri si companii.

Event Hub Design 2

Pe langa impactul favorabil pe care l-a avut acest eveniment, el s-a desfasurat si intr-o locatie pe masura, intr-un loc ideal pentru prezentarea calitatii si excelentei de fabricatie precum si a noului design, prin concepte si solutii inovatoare pentru proiectarea spatiilor HoReCa.

Kuma Romania a fost unul dintre sponsorii evenimentului, alaturi de partneri ca Diqis, Green Sugar si altii ce au completat cu succes acest eveniment.

Event Hub Design 4

Event Hub Design 5

Muzica atent selectionata, gastronomia fina, bauturile rafinate, atmosfera de top si networking cu oameni de calitate, acestea au fost ingredientele reusitei evenimentului!

HubDesign este cea mai buna alternativa pentru a descoperi design-ul interior.