spatiu gourmet 1

Conceptul de “gourmet”, ne duce inevitabil cu gandul la un ideal cultural asociat cu arta culinara fina, care se caracterizeaza prin preparate si prezentari cu o estetica deosebita si o elaborare rafinata. Termenul si practicile asociate cu bucataria gourmet sunt de obicei folosite pentru a descrie si gusturile rafinate sau pasiunea pentru alimentele cu arome unice. Dar cum ar fi ca si bucataria in care gatim zi de zi sa fie una “gourmet”?

Preocuparea pentru a amenajarea unui spatiu la cele mai inalte standarde, este la fel de importanta ca si cea de a servi preparate rafinate. Simtul rafinat pe care il avem atunci cand ne dorim ca locuinta noastra sa exceleze din punct de vedere al calitatii, esteticii si functionalitatii, ne conduce catre un furnizor de mobilier si accesorii care indeplineste aceste cerinte. Si acesta este KUMA Romania, compania daneza care produce blaturi de bucatarie la cele mai inalte standarde estetice si de calitate.

spatiu gourmet 2

Caracteristicile unei bucatarii moderne sunt aceleasi ca ale unui preparat gourmet: o imagine deosebita, rafinata, materiale ireprosabile, produse custom-made si desigur,calitatea care face diferenta intre “comun“ si ”deosebit”.

spatiu gourmet 3

Fiecare bucatarie are nevoie de un punct de atractie, iar acesta este de obicei zona de blat. Pe masura ce tehnologiile avanseaza si apar materiale noi pentru blaturile de bucatarie, acestea permit din ce in ce mai mult integrarea perfecta, in functie de materialele, texturile si culorile folosite pentru pardoseala, pereti sau mobilier. Sunt disponibile o multitudine de optiuni, iar factori precum calitatea si aspectul vor influenta cu siguranta alegerea.

Blaturile pentru bucatarie KUMA indeplinesc toate aceste conditii. Sunt frumoase, create din materiale composite rezistente, usor de intretinut, sunt turnate, in mod inedit, in suprafata continua cu chiuveta. Aceasta ultima caracteristica confera blaturilor un design modern, exclusivist, dar si caracteristici speciale in utilizare, fiind mai usor de intretinut decat sistemele cu chiuvete incastrate.

spatiu gourmet 4

Conceptul KUMA consta in analiza spatiului, intr-o prima faza, apoi urmeaza personalizarea blatului de bucatarie, personalizare ce lasa loc creativitatii, pentru a obtine astfel o continuitate naturala, fluida, intre blat si bucatarie, dar si casa, in ansamblul sau.

Conceptul KUMA pentru bucatarie reprezinta o abordare unica si moderna, care pune in evidenta tehnologia KUMA ce permite realizarea de blaturi de bucatarie de dimensiuni mari, turnate dintr-o bucata, bol si blat in suprafata continua. Intregul ansamblu blat-chiuveta se realizeaza direct din turnare, inca din fabrica, fara taieri si lipiri ulterioare (pentru blaturile care nu depasesc 420 cm).

spatiu gourmet 5

Finisajele deosebite ale acestor blaturi le transforma in adevarate piese de rezistenta care trebuie explorate de cei ce-si doresc o bucatarie ”gourmet”contemporana, adaptata stilului de viata modern.

Fii diferit, alege design-ul, alege KUMA.

KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a Kuma A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa.

http://www.kumaromania.ro