Cel_mai_mare_parc_acvatic_din_Romania_se_redeschide pentru un nou sezon de distractie si relaxare

 

Aflat la iesirea din cartierul Militari – Bucuresti, pe Str. Divertismentului nr. 1, Divertiland Water Park cel mai mare parc acvatic de distractii in aer liber din Romania, isi redeschide portile pe 9 iunie 2017.

Deschis in 2012, Divertiland este un concept unic in Romania ce ofera ocazia de a experimenta distractia de pe litoral chiar in oras, devenind astfel detinatia perfecta pentru zilele toride de vara. Are dotari de ultima ora, ceea ce il claseaza ca fiind in top 5 parcuri acvatice din Europa.

In toata aceasta perioada Divertiland Water Park si-a  ridicat standardele si si-a perfectionat constant serviciile, devenind astfel un mare operator de  divertisment pe piata din Romania.
Practic a inaugurat un concept cu totul nou, reinventand divertismentul in aer liber. Capacitatea parcului acvatic este de 7.000 persoane, provocarea cea mai mare fiind in week-end-uri.

Antonis Lourezos, General Manager: „Cu totii stim ca nu e usor sa te mentii in top si numai continua surprindere a clientilor nostri cu noi si noi atractii, alaturi de mentinerea unui nivel inalt de calitate a serviciilor, ne-au asigurat un loc in inima lor. Absolut tot ce a prins la public in acesti ani este mentinut in agenda estivala 2017, cum ar fi, de exemplu
ofertele speciale, Kids Tuesday, Saturday Sensations, sedintele de fitness impreuna cu World Class, Spuma Party, grill-ul autentic romanesc si multe altele. In plus, anul acesta vom lansa o serie de workshop-uri variate pentru copii, pe care ii asteptam pe 18 Iunie si la Divertiland Summer Fest. In plus, cea mai recenta investitie – piscina de dimensiuni olimpice – va sta nu numai la dispozitia profesionistilor, ci si a celor care se incumeta sa se ia la intrecere cu ei”.

Alaturi de cei dragi veti trai o super experienta deoarece exista un numar impresionant de facilitati ce asigura varietate si distractie la maxim.

•    Los Petitos este o zona dedicata copiilor, cu piscine si tobogane create special pentru varstele si inaltimile lor.
•    Los Turbos este o zona de maxima adrenalina, cu tobogane inalte, atractia „de baza” fara de care niciun parc acvatic nu ar exista.
•    Arena del Sol este o zona in care va puteti rasfata pe nisipul auriu;
•    La Plaja aici  va puteti distra in piscina cu valuri – o copie fidela a miscarii organice a oceanului.
•    Centrul parcului, La Insula, ofera alte doua atractii: nesfarsitul Lazy River – unic in Romania – si Splash Attack – cunoscuta drept Fortareata Ploii pentru cei mici.
•    Cea mai noua zona este Super Paradise, ce pune la dispozitie o piscina de dimensiuni olimpice, o piscina pentru copii si doua restaurante.

Insa, distractia nu se opreste aici. Instructorii profesionisti ofera lectii de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, inot si chiar padboll. Dar cum inotul si distractia, in mod inevitabil, fac pofta de mancare, Divertiland Water Park pune la dispozitie 9 restaurante, astfel incat sa poata satisface gusturile tuturor: pizza, burgeri, mancare romaneasca si deserturi copioase. Un loc special il ocupa restaurantul grecesc LNKO, cu bucatarie mediteraneana.

Se pot organiza evenimente pentru copii, petreceri corporate sau petreceri tematice pentru adulti.

Daca va doriti o zi cu adrenalina la maxim si distractie in weekendurile caniculare, alegeti Divertiland Water Park, care continua sa se extinda si sa devina un fenomen.
Puteti ajunge atat cu autoturismul personal, cat si cu autobuzul 236, cu microbuzele gratuite puse la dispozitie de parc, precum si cu trenul care opreste chiar in statia Divertiland.

Noutati pe Facebook sau pe www.divertiland.ro