kuma 1

Astazi, mai mult decat oricand, KUMA face un pas mai departe, largind gama de produse, cu finisaje si culori versatile, pentru a crea noi concepte originale. Conceptele KUMA pentru baie, bucatarie si spatii publice au un aspect modern si versatil. Solutii personalizate care permit tuturor sa isi creeze un stil unic. De altfel,acesta este noul trend in design: Personalizarea!

kuma 4

Este si ceea ce face KUMA: permite fiecarui client sa isi proiecteze propriul spatiu, „jucandu-se” cu diferite solutii si culori si cu beneficiul de a putea sa creeze spatii personalizate gratie compozitiilor flexibile si diversitatii de material si forme de blaturi, chiuvete, boluri si cazi pentru baie.

kuma 3

Un spatiu versatile si tehnologic, dedicate bunastarii si complet personalizabil: acesta este spatiul viitorului,unde KUMA aduce o nota de eleganta, sofisticata prin forme si materiale inovatoare. Conceptele KUMA sunt simbolul unui stil de viata puternic expresiv, care capteaza atentia datorita coordonarii cu celelalte elemente de design si cu spatiul, in sine.
KUMA Romania vine in intampinarea clientilor sai cu cele mai frumoase colectii pentru concepte de design moderne. Cel mai mare avantaj al acestor produse este faptul ca ele sunt “custom-made”, deci special concepute pentru spatiul in care urmeaza sa fie amplasate. Astfel, nu trebuie sa va ingrijorati sau sa va ganditi ca produsul pe care vi-l doriti nu s-ar integra perfect in spatiul vostru.

kuma 2

De Craciun, fiecare spatiu poate spune o poveste, iar voi puteti fi cel mai frumos povestitor. Trebuie doar sa alegeti cele mai interesante pasaje. Iar KUMA va fi aliatul ideal.

Be different. Choose design. Choose KUMA.
*****
KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a KUMA A.S. din Danemarca.
Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa.

http://www.kumaromania.ro