Targul online Mami si Bebe este din aceasta toamna deschis non-stop, la un click distanta! Este singurul targ dedicat ofertelor speciale de produse si servicii pentru parinti si copii, desfasurat 100% online. Poate fi vizitat rapid, de acasa, accesand adresa targuri.amnascutacolo.ro

am nascut acolo ro

Mamicile si gravidele sunt asteptate sa rasfoiasca Ofertele Expozantilor, concepute special pentru acest eveniment online. Vor gasi vouchere, cupoane, reduceri, pachete speciale si multe gratuitati.

Printre ofertele Targului online Mami si Bebe se numara: jucarii, uleiuri esentiale, carti pentru copii, cosmetice certificate organic, produse speciale pentru gravide cum ar fi absorbantul cu sistem de racire, oferte speciale de la bancile pentru recoltarea celulelor stem, accesorii de puericultura, mobilier, haine pentru copii, incaltaminte pentru bebelusi si copii, cursuri educative pentru copii, etc.

Pentru a viziona toate oportunitatile disponibile in cadrul Targului Mami si Bebe, va invitam sa accesati sectiunea  Oferte de pe targuri.amnascutacolo.ro!

Targul online Mami si Bebe este organizat de AmNascutAcolo.ro, site-ul cum de povesti reale despre nastere, scrise chiar de mamici. De peste 10 ani, acesta contribuie la o mai buna informare a gravidelor despre  medici , maternitati, servicii medicale si experienta nasterii.

„Targul Mami si Bebe aduce zeci de oferte speciale pentru gravide, mamici si copii,intr-un singur loc. Faptul ca totul se desfasoara online,  il face foarte accesibil parintilor din intreaga tara. Experienta comerciala pe noua platforma targuri.amnascutacolo.ro este sigura, placuta si prietenoasa pentru orice gravida sau parinte.” spune Roxana Andreea Rusu- Fondator AmNascutAcolo.ro

Targul online Mami si Bebe este sustinut de:  Radio Itsy Bitsy, Copilul.ro, LaBucatarie.ro, JurnaluldeAfaceri.ro, Kidsnews.ro, RomaniaFashion, SuntParinte.ro, ClubulBebelusilor.ro, PRWave, Jurmed-JurnaldeSanatate, Revista Margot si ComunicatedePresa.net.