CEC Bank Campanie premii Visa

Inceputul verii vine cu vesti bune pentru pasionatii de gatit. Acestia, posesori de carduri Visa de la CEC Bank, pot participa la campania promotionala ce se va derula in perioada 15 iunie – 15 august 2020. Astfel, cu premiile in bani deloc de neglijat, participantii pot sa-si exerseze mai intens calitatile de master chef, cu atat mai mult cu cat aceasta pasiune poate insemna o cheltuiala semnificativa pentru diverse accesorii, ustensile, aparatura de tot felul.

Ce trebuie sa faci daca ai un card Visa de la CEC Bank?

Nimic mai simplu! Pentru a fi inscris in campanie, poti face cumparaturile din orice supermarket sau magazin alimentar sau poti sa cumperi online orice produs, din orice categorie. Ai mai multe posibilitati: poti plati cu cardul, prin serviciul CEC Pay sau online. Trebuie doar sa faci minimum o tranzactie de cel putin 50 lei pe luna, pe parcursul fiecareia dintre cele doua luni de campanie. Dar si mai bine este sa faci mai multe tranzactii, pentru a avea cat mai multe sanse de castig! Gasesti toate detaliile in regulamentul campaniei, care este disponibil pe www.cec.ro/platesti-si-poti-sa-primesti

Ce poti castiga?

Ai sansa sa castigi prin tragere la sorti unul din urmatoarele premii in bani:
– trei premii in valoare de 1.000 lei fiecare;
– 30 de premii in valoare de 300 lei fiecare;
– 300 de premii in valoare de 100 lei fiecare.

Ce trebuie sa faci daca nu ai inca un card Visa de la CEC Bank, dar doresti sa participi la campanie?

Daca vrei sa participi si tu la campanie si timpul nu iti permite, poti solicita online un card de debit Visa, fara niciun drum la banca. Ai nevoie doar de un PC/laptop sau de un smartphone si de o conexiune la internet. Intri pe https://www.cec.ro/cec_in, urmezi cativa pasi simpli si vei primi Pachetul Bun Venit care contine cont curent in lei, cardul de debit Visa in lei si serviciul Mobile Banking prin care poti face plati in lei, in valuta si poti deschide depozite cu un bonus de dobanda incepand cu 0,10%.

Prin aceasta modalitate de la distanta poti accesa Pachetul Bun Venit si in afara granitelor Romaniei, poti face tranzactii oriunde te-ai afla conform regulamentului campaniei si astfel ai sanse sa fii unul dintre cei 333 de castigatori!

CEC Bank are in oferta si alte tipuri de carduri Visa, fiecare cu specificul si cu avantajele sale, la care poti apela in functie de nevoile concrete pe care le ai: cardul de cumparaturi Affinity, cardul de debit Gold si cardul de credit dedicat cadrelor militare. Cu Affinity poti face chiar si fapte bune: pentru fiecare plata facuta, banca doneaza o suma de bani unei organizatii non-guvernamentale. Poti sa te duci in orice unitate bancara si sa soliciti emiterea unui card de debit sau credit.

Pentru detalii si informatii suplimentare poti scrie oricand pe pagina de Facebook a CEC Bank sau pe Instagram.

Mult succes, spor la cumparaturi si cat mai multe retete reusite!