blat bucatarie kuma 3

Bucatariile Kuma & Nordline si designul unic scandinav inseamna suprafete continue intre chiuveta de bucatarie si blat. Acestea se monteaza in bucatarii moderne cu design minimalist atragand atentia asupra unor spatii de lucru ample cu forme exclusiviste.

Schimbarile din ultimii ani privind compartimentarea / structurarea locuintelor au fost favorabile alocarii unor spatii mai ample, chiar generoase pentru bucatarii. S-a trecut de la bucataria inchisa catre spatiu deschis intre bucatarie – dining – living, rezultand un spatiu multifunctional: locul in care se prepara si serveste masa, dar si spatiu de socializare sau relaxare impreuna cu familia ori prietenii.

blat bucatarie kuma 5

Filozofia KUMA consta in oferirea unui blat de bucatarie personalizat cu un design deosebit, focalizand toata atentia asupra materialelor unice,dure-create de natura: granitul, quartzul, scoicile sidefate, care dau fascinatia interactiunii intre contraste. Admirati tot timpul Conceptul, iar KUMA va da aceasta posibilitate.

blat bucatarie kuma 2

Aceasta diversitate de materiale naturale care intra in compozitia blaturilor KUMA dau un plus de eleganta si robustete.
In functie de arhitectura interioara a spatiului, KUMA ofera o gama variata de tipuri de blaturi de bucatarie: clasice, moderne, minimaliste sau futuriste-trendul fiind dat de materialul ales.

Ca un scurt istoric in trendul coloristic al bucatariilor, in anii `70 culorile dominante erau auriul, verdele, caramiziul. Urmatorii zece ani au adus o schimbare a paletei coloristice, ele devenind mai stralucitoare pentru ca in ultimul deceniu designerii prefera nuantele de ametist, teracota sau cobalt.
In prezent, este la moda materialul tehno din graphalit KUMA cu nuante metalizate insertizate cu sticla sau materialele din granituri mat satinate care pot intregi tematica bucatariei.
De aceea, gama de materiale naturale si combinatiile coloristice propuse de KUMA sunt in tonalitate cu trendul designerilor, la fiecare sase luni fiind introduse noi modele, noi nuante de granit si noi materiale naturale.

blat bucatarie kuma 1

KUMA incearca sa insufle prin conceptele sale un nou mod de viata incercand sa puna accent in egala masura pe functionalitate, estetica diversificata, dar si o reflexie a personalitatii, prin materializarea imaginatiei in cele mai variate forme.

Pragmatismul nordic danez a dus la dezvoltarea acestei tehnologii in obtinerea de produse calitative, unice prin Conceptul KUMA Bucatarie Exclusiv, imbinandu-se armonios cu latinismul nostru in crearea de forme exclusiviste, latura creationala a arhitectilor romani fiind foarte cunoscuta. Adresabilitatea este catre un client modern, cu viziune, pentru care confortul si functionalitatea sunt mai mult decat simple cuvinte.

Alegeti simplitatea, alegeti Kuma Romania!