Blat de bucatarie Kuma grasolit dark slate

Recomandarea Kuma pentru alegerea unui blat de bucatarie in stil scandinav

Daca v-ati hotarat sa renovati bucataria sau sunteti in pragul construirii primei case, atunci, deja va ganditi la ce stil de design doriti sa incorporati in noua locuinta. Modern si simplist, prezent in din ce in ce mai multe camine, cu forme si linii minimaliste si un raport cromatic foarte bine echilibrat, stilul scandinav, contrar climei reci din care provine, este caracterizat printr-o armonie perfecta intre estetica si functionalitate, fiind capabil sa transforme orice bucatarie intr-un spatiu cald si primitor.
Blat bucatarie quartz alb

Despre cum il puteti integra in propria incapere si care sunt elementele la care trebuie sa fiti atenti, ne povestesc specialistii Kuma Romania, unul dintre principalii producatori locali de lavoare si blaturi de bucatarie. Potrivit acestora, unul dintre cele mai importante aspecte in amenajarea bucatariei il reprezinta alegerea blatului, calitatea acestuia influentand atat durata sa de viata, cat si investitiile financiare pe termen lung.Fiti atenti la materialul ales
Dupa cum bine stiti, fiecare incapere trebuie sa aiba un focus-point; daca in dormitor avem patul, iar in baie vedeta este lavoarul, in cazul bucatariei, centrul atentiei se restrange asupra blatului de lucru – suprafata continua dintre blat, chiuveta si aparatele casnice utile. Cu linii drepte, personalizate si creat din materiale calde, naturale, blatul perfect este acela care va ofera senzatia de mangaiere la fiecare atingere.Blat bucatarie rector albIn acest caz, recomandarile Kuma vizeaza crearea blaturilor in suprafete semigloss din materiale rezistente precum granitul sau Quartz-ul, dar si din materiale inovatoare precum GraphalitGlass, Grasolit sau Pearl, pentru fiecare produs avand o garantie de 5 ani si o durata medie de viata in conditii normale de utilizare de 20 de ani. In orice caz, pentru ca punctul central al bucatariei sa capteze atentia cuvenita, este importanta si alegerea unei culori care sa se imbine armonios cu intregul design al incaperii.Blat kuma graphalitFiti indrazneti in alegerea culorilor
Anul 2018 – din punct de vedere al designului scandinav, design pe care KUMA fiind firma daneza il promoveaza, face trecerea de la perioada alb-negru la culori pastelate gen alb cu irizatii de gri, de auriu, iar decoratiunile dedicate lavoarelor sau blaturilor de bucatarii au o cromatica bazata pe culori intense si finisaje metalice.
blat quartz
De asemenea, pe langa materiale, la fel de importante sunt si formele bolurilor, care pot fi personalizate in functie de cerintele fiecaruia. Lavoarele din inox apartin de domeniul trecutului, iar Kuma le-a inlocuit cu produse din materiale moderne, precum granit compus in nuante bej, cuarturi albe amestecate cu sticla reciclata sau oglinda. Nu in ultimul rand, pentru a satisface si cele mai exigente dorinte, puteti opta pentru noile culori din gama Granulon – Lovat, Reno si Mali, iar pentru o nota sofisticata in incapere Kuma va pune la dispozitie nuanta Glass Sirius, din gama materialului Graphalit Grass, compus din minerale naturale si materiale sintetice amestecate cu sticla tratata.
Blat kuma quartz
Pentru mai multe detalii referitoare la blaturile de bucatarie Kuma, specifice stilului scandinav, accesati www.kumaromania.ro, iar pentru mai multe sfaturi si imagini care sa va inspire in propriile proiecte, va invitam pe www.blog.kumaromania.ro.