cleaning show

Eveniment unic in Romania are loc la final de martie, in Bucuresti
Industria curateniei profesionale din Romania este o piata in plin proces de maturizare, ce a cunoscuto dezvoltare rapida in ultimii ani, urmand trendul sectorului de real estate al Europei de Est. Domeniul genereaza un interes din ce in ce mai mare in toate industriile – editia 2018 Cleaning Show fiind dovada ferma in acest sens. Anul  acesta, Cleaning Show – Expozitie de curatenie profesionala – vine cu un concept imbunatatit,care evidentiaza complexitatea unei industrii in continua expansiune. Este singurul eveniment dedicat domeniului curateniei care cuprinde:
• Sesiuni de networking intre liderii industriei;
• Concursul „Impecabilii” – singurul concurs in care sunt implicate echipe ale prestatorilor deservicii de curatenie;
• Demonstratii LIVE;
• Tehnologii de ultima generatie;
• Cursuri si seminarii;
• Discount-uri EXCLUSIVE oferite de companiile expozante doar pe perioada targului;
• Intrarea este GRATUITA pentru vizitatorii specialisti.
CLEANING SHOW pe scurt:
Program de vizitare:20 – 22 martie 2018 – intre orele: 10:00 – 18:00 / 23 martie 2018 – intre orele: 10:00 – 16:00
ACCES GRATUIT pentru VIZITATORII specialisti – pe baza de preinregistrare online pe www.cleaningshow.ro / Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti
Despre organizator:EUROEXPO, fondatorul si organizatorul targului, este una dintre cele mai mari companii din Romaniaspecializate in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale, avand o experienta de peste 15ani.
CLEANING SHOW, Pack Expo, Metal Show, Baby Boom Show, Print & Sign, Corporate Gifts Show, Expo Plast, Textil Show, Expo Shop sunt doar o parte dintre expozitiile EUROEXPO, ce ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.