cultura scandinava kuma 1

Cultura scandinava reflectata in colectiile KUMA ofera fericire si confort sufletesc

Cultura scandinava este recunoscuta mai ales pentru arhitectura, arta, muzica, film, teatru, balet si opera. Majoritatea scandinavilor duc vieti linistite si au un stil de viata modern, iar acest lucru se reflectasi in domeniul amenajarilor interioare. Danezii, spre exemplu, au un adevarat cult pentru design-ul interior, iar acest lucru tine de faptul ca locuintele lor, constituie un cartier general al fericirii, al confortului sufletesc, al hygge, asa cum spun ei.

cultura scandinava kuma 2

Danezilor le place atat de mult design-ul, incat, atunci cand le vizitezi casele, ai sentimentul ca pasesti printre paginile unui catalog de design interior. Aceasta cultura s-a raspandit atat de mult in zona Europei, incat design-ul scandinav este in topul preferintelor celor care vor sa isi amenajeze casele intr-un stil modern, elegant, cosmopolit.

cultura scandinava kuma 3

In Romania, KUMA, este compania danezacare ofera concepte de design, cu o viziune nordica, moderna, a ceea ce inseamna spatii contemporane,”custom made”. Un stil distinctiv, personalizabil care nu compromite functionalitatea si confortul. De aceea, nu intamplator, produsele pentru baie si bucatarie, sunt printre primele optiuni in amenajarea casei, dar si a spatiilor publice, precum hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, spa-uri, scoli, gradinite, mall-uri si altele. Stilul de viata modern presupune ca o mare parte din timp o petrecem la servici sau in spatii publice, iar moda scandinava propune acelasi design de interior, ca acasa si in aceste locuri, pentru confortul sufletesc.

cultura scandinava kuma 4

KUMA creeaza concepte pentru baie si bucatarie la care oricine poate visa. Design-ul unic, calitatea si finisajele exceptionale fac din aceste produsele cea mai inspirata optiune pentru cei care isi doresc un spatiu modern, la cele mai inalte standarde din punct de vedere al calitatii.

cultura scandinava kuma 6

Influentele nordice, atemporale, pe care KUMA le promoveaza,se potrivesc tinerilor, dar si familiilor cu copii, care apreciaza design-ul. Un interior KUMA are legatura nu doar cu felul in care arata lucrurile, ci, la fel de mult, cu felul in care se simt lucrurile. Cand iti treci degetele peste suprafata unui blat de bucatarie sau un lavoar, senzatia este unica, de neuitat. KUMA te ajuta sa aduci o diversitate de texturi in casa ta, care sa-ti ofere confortul dorit, pentru relaxare si buna dispozitie.

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA

KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara celei din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa.

http://www.kumaromania.ro