masa de calcat

Ca de fiecare data, Brabantia pune in evidenta exact avantajele de care noi avem nevoie atunci cand realizam treburile casnice.

Fiecare gospodina moderna se viseaza facand multe activitati practice intr-un mod care sa economiseasca timp si spatiu. Mancarea sa fie gustoasa, casa sa fie curata si toata familia sa aiba zambetul pe buze. Iar cand vine vorba de aspectul hainelor noastre si a celor dragi, acestea trebuie sa fie mereu impecabile si frumos calcate. Daca se poate ca toate acestea sa ne faca sa ne simtim relaxate si fericite in acelasi timp, am face-o toata ziua!

Brabantia stie acest moft al nostru si vine cu o solutie utila atunci cand calcam hainele: masa de calcat.

masa de calcat 1

Economisirea spatiului este un criteriu important pentru noi si principalul avantaj al meselor de calcat. Faptul ca sunt pliabile si se pot depozita usor nu poate fi decat minunat!
Ice Water este masa de calcat care se arata utila din acest punct de vedere. Prevazuta cu o siguranta de protectie care impiedica deschiderea acesteia in timpul depozitarii sau al transportului si cu un suport pentru asezarea fierului, este perfecta pentru economisirea spatiului. De asemenea, masa de calcat dispune de un sistem ergonomic de reglare a inaltimii in 7 trepte, de la 69 cm la 96 cm. Cu o dimensiune de 110 cm X 30 cm nu ocupa mult spatiu in casa si o puteti folosi in orice camera.

Calitatea obiectelor ne procupa de fiecare data cand suntem la cumparaturi. Cu cat obiectele din casa isi indeplinesc scopul practic, cu atat sunt mai utile pentru noi. Cadrul mesei Music este foarte stabil si este prevazut cu patru picioare ferme. Pentru ca picioarele mesei sunt prevazute cu patru capace robuste antialunecare, faptul ca masa nu va fi stabila nu ne va mai ingrijora. De asemenea, husa calitativa, confectionata din bumbac 100% si cu un strat elastic, favorizeaza calcarea perfecta si rapida a hainelor.

masa de calcat 2

Trebuie sa recunoastem ca designul unui produs ne impresioneaza de fiecare data atunci cand suntem puse in fata unei alegeri. Modelele meselor de calcat Brabantia sunt diverse astfel ca voi sa o cumparati pe cea potrivita pentru voi.

Dragi gospodine, stim ca masa de calcat e necesara, dar nu de ajuns pentru un aspect impecabil al hainelor. Fierul de calcat, uscatorul de haine si husele pentru mesele de calcat sunt la fel de importante!

Aruncati un ochi pe https://www.diqis.ro/ si poate veti gasi ceea ce aveati nevoie pentru casa voastra.